USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Найактивніші жителі Кічкарівки отримали відзнаки від Фонду Ігоря Палиці

23 Вересня 2018 18:17
Спеціальні подяки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» вручили активним та ініціативним жителям, які докладають зусиль, аби змінювати свій мікрорайон на краще.

Нагородження відбулося 23 вересня у рамках Дня кварталу на Кічкарівці.

Першим подяку з рук заступника голови правління Фонду Ігоря Палиці Лариси Тарасюк отримав директор ЗОШ №13 у 2007-2014 роках, нині – директор Луцького НВК №9 Олександр Дубина. За час його роботи у школі встановили перші енергоощадні вікна, підключили до мережі інтернет кабінет інформатики, канцелярію, бібліотеку, придбали мультимедійний комплекс в кабінет інформатики, зробили капремонт низки кабінетів. Він висловив сподівання, що через декілька років на місці, де нині відбувається свято кварталу, святкуватимуть відкриття нового навчального корпусу школи №13.

Відзначили також голову Княгининівської ОТГ Олену Твердохліб. Ця об’єднана територіальна громада – найближчий сусід мікрорайону. У школі №13 вчиться 145 дітей, які проживають у селах цієї громади. Олена Олегівна – одна з тих керівників, яких по праву можна назвати новаторами. Досить тісно склалася співпраця Фонду Ігоря Палиці з Княгининівською ОТГ. На умовах співфінансування Фонду та громади втілили низку спільних проектів. Наймасштабніші з них – придбання меблів у княгининівський садочок, оргтехніки та меблів у бібліотеку в Рокинях, медичного обладнання для ФАПу в Сирниках, облаштування екологічних зупинок громадського транспорту, придбання футбольної форми, спортивних костюмів та м’ячів для вихованців спортивно-патріотичного клубу «Олімпія» та інше. Олена Твердохліб передала школі №13 сертифікат на придбання багатофункціонального принтера. Вона відзначила, що жителі Зміїнця користуються інфраструктурою Луцька, зокрема, до школи №13 ходять багато маленьких жителів ОТГ.

Також подяками відзначили директора Луцької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №13 Романа Ващука, голову громадської організації «Чарівний пензлик» Аллу Жупанюк, голову Благодійної організації «Творчість заради життя» Наталію Журавльову, громадську діячку, активістку мікрорайону Ольгу Ябковську.

Отримали подяки представники ініціативної групи мешканців вулиці Волноваської Катерина Вишневська, Ольга Мартинюк, Оксана Сльозко, голова Фонду розвитку ЗОШ №13 «Добробут» Юлія Віхрук, голова ОСН «Вуличний комітет «Качалова 2015» Марія Татарчук. Також їм вручили сертифікати від гіпермаркету будматеріалів «Нова лінія».
























































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Батьки НВК9 Показати IP 24 Вересня 2018 01:01
Дубина- крутий директор, вартий поваги! Дякуємо)
Батьки НВК 9, жителі Показати IP 24 Вересня 2018 01:04
Насправді вибрали найдостойніших! Журавльова, Твердохліб, Дубина, Жупанюк-великі молодці!!! Тішимось за Вас!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus