USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Найбільший лоукост Європи приземлився в Україні

15 Березня 2017 09:36
Перший літак авіакомпанії Ryanair 14 березня вперше здійснив посадку в Україні, в київському аеропорту Жуляни.

Літак Boeing 737-700 з реєстраційним номером EI-SEV, який є літаком бізнес-авіації, вилетів з Дубліна рейсом FR67 і приземлився у Києві о 19:19, - інформує Експрес із посиланням на avianews.com.

Також повідомляється, що вже 15 березня комерційний директор лоу-коста Ryanair Девід О'Брайан має провести дві прес-конференції про початок польотів з України.

Перший захід анонсований на 10:00 ранку в Мінінфраструктури України за участю міністра Володимира Омеляна.

Потім борт EI-SEV перевезе топ-менеджера Ryanair і міністра до Львова, де о 14:00 відбудеться урочиста зустріч літака і друга прес-конференція, до якої приєднається керівництво аеропорту "Львів".

Також повідомляється, про те, що наразі невідомо, який київський аеропорт Ryanair вибере для початку польотів.

За інформацією avianews.com з джерел в Жулянах, ірландський авіаперевізник досі не підписав необхідний договір на обслуговування, а сьогоднішній рейс з Дубліна приймається поки що як одиничний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus