USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На український ринок може вийти найбільший європейський лоукостер

9 Березня 2017 09:18
У коді сайту авіакомпанії Ryanair з’явилася згадка аеропортів Києва та Львова, що може свідчити про те, що лоукост найближчим часом почне літати і з України, повідомляє ICTV.

Відзначається, що це помітив один з користувачів форуму avianews, який в січні повідомив про появу на тестовій версії сайту Wizz Air рейсу Львів-Вроцлав за два дні до його офіційного анонсування.

До слова, Міністр інфраструктури України Володимир Омелян анонсував заплановану на 15 березня спільну прес-конференцію з одним із найбільших лоукостів Європи. Також він відмовився уточнити назву авіаперевізника, пояснивши це тим, що така політика компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ку-ку Показати IP 9 Березня 2017 15:18
А Луцьк всерівно залишиться за межами ....
З*авли нити до ку-ку Показати IP 9 Березня 2017 20:02
Тут пасажирів не набереться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus