USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Найкрасивіші новорічні вітрини Луцька. СПИСОК

14 Лютого 2014 15:52
Назвали заклади міста, які найкраще оформили свої вітрини та фасади до минулих новорічних свят.


Про це говорили під час підсумкової загальноміської наради з питань підсумків роботи міськради в минулому році, проведення новорічно-різдвяних свят та планів роботи на 2014-ий рік сьогодні, 14 лютого.

Начальник управління розвитку підприємства та реклами Олександр Козлюк розповів, що не всі підприємства й установи міста дослухалися до прохання міської ради і прикрасили свої фасади й вітрини до новорічних свят.

Під час наради він відзначив кілька закладів, які добре оформили свої вітрини: магазин «Сорока-Ворона» на проспекті Волі, кафе «Млин» на вулиці Кравчука, кафе «Козача левада» на вулиці Дубнівській, кафе «Базилік» на вулиці Кравчука. Свій магазин на Київському майдані до свят прикрасила й мережа магазинів «Вопак», які, зауважив Олександр Козлюк, зазвичай нехтують такими заходами, а цього року «прокинулися».


До слова, директор департаменту ЖКГ міськради Іван Кубіцький додав, що цього року на святкову ілюмінацію та оформлення міста з міського бюджету витратили 98 тисяч гривень.

Під час зборів відзначили переможців загальноміського конкурсу на найкраще святкове оформлення. Подяками міського голови «За значний внесок у проведення робіт із застосуванням сучасних технологій дизайну, світлового оформлення, неонового освітлення, ілюмінації, спеціальних новорічних та різдвяних прикрас для зовнішнього оздоблення території, дерев, фасадів, вітрин, дашків, входів, малих архітектурних форм, на предмет найкращого новорічного та різдвяного оформлення підприємств, установ та організацій міста» нагородили:
ремонтний завод «Мотор», ПАТ «Волинь-Авто», КП «Луцькводоканал», ДП «Волинський облавтодор», Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, комунальний лікувально-профілактичний заклад «Луцька міська стоматологічна поліклініка», Волинський академічний обласний театр ляльок, НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 24 – технологічний ліцей», КЗ СДЮСШ № 2», підприємство об’єднання громадян «Навчально-методичний центр профспілок Волинської області», КЗ«Луцький клінічний пологовий будинок», ПАТ «Універмаг Луцьк», ТзОВ «М.Ж.К.», підприємство «Луцькспецкомунтранс», супермаркет «Салют», підприємство «Авторембуд».

Також Подяку міського голови за активну громадську позицію та вагомий внесок у проведенні благодійних заходів з нагоди новорічно-різдвяних свят вручили колективу Благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці-Новий Луцьк», колективу Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна», колективу малого підприємства «Луцькавтосервіс», колективу служби «Євро таксі Ера», колективу приватної фірми «Ріа-клас», колективу служби «Морячок Таксі», колективу служби «Максім таксі» та «Сім таксі», колективу товариства з обмеженою відповідальністю «Шокобум», колективу спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті», колективу товариства з обмеженою відповідальністю «Гранд Персона», підприємцям Роману Хорзову та Андрію Котищуку.

Подяку вручили й майстрам народної творчості, які долучилися до проекту «Різдвяна майстерня».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ант Показати IP 14 Лютого 2014 19:25
Краще б показали святкові вітрини і фасади , а не 6 раз Кравчука
КРАСА Показати IP 14 Лютого 2014 23:46
А де ж фасад магазину "Квітковий" що по Перемоги 12?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus