USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Наймозковитіших» школярів визначили у Луцьку

26 Квітня 2013 14:36
Учнівський турнір ерудитів відбувся на Волині 24-25 квітня 2013 року.

Про це повідомили організатори.

Метою турніру є популяризація культурно-історичних пам’яток Луцька, сприяння розвитку інтелектуальних здібностей учнів, пошук обдарованої молоді та формування їх активної громадянської позиції. Це свято інтелекту, організоване Волинським інститутом економіки та менеджменту, пройшло під патронатом Управління освіти Луцької міської ради.

Для участі у Турнірі всі команди-претенденти подали до оргкомітету, Волинського інституту економіки та менеджменту, есе на тему «Старе місто», з яких компетентне журі відібрало 6 найкращих. Ними стали команди: ЗОШ І-ІІІ ступенів №7, ЗОШ І-ІІІ ступенів №25, НВК №9, НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №22 – ліцей», НВК ЗОШ - інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою», ЗОШ І-ІІІ ступенів №20.

Після офіційного відкриття на території Луцького замку, в якому взяли участь начальник управління освіти і науки Волинської ОДА Олександр Хомич, начальник управління освіти Луцької міської ради Олег Гребенюк, начальник
управління культури Луцької міської ради Гнатів Тетяна та інші представники влади та громадськості, команди-учасниці взяли участь у краєзнавчому квесті на території історико-культурного заповідника у Луцьку. Усі завдання цього змагання були спрямовані на знання історії стародавнього Луцька.

Другого дня у бізнес-аудиторії ВІЕМ для учасників Турніру відбувся навчально-практичний тренінг «Інтелект, логіка, творчість – основа розвитку особистості», який проводили викладачі ВІЕМ. Впродовж тренінгу учасники ознайомилися з прийомами активізації сприймання інформації та переконання опонента.

Продовжився турнір в молодіжному клубі «Opera Dance club» запальним Брейн-ригном, під час якого визначили фіналістів. Ними стали ЗОШ І-ІІІ ступенів №20 та ЗОШ І-ІІІ ступенів №25. Вони зустрілися на «Поєдинку ерудитів» - інтелектуальному спринті, де кожен учасник команди відповідав тільки за себе.

Боротьба була напруженою та серйозною. Переможцем, власником перехідного кубку «Ерудит» та призу у 1000 гивень стали учні команди «ДВіР» загальноосвітньої школи №25. Інші команди отримали цінні призи.

Особливу нагороду отримала команда НВК №26, яка через віковий ценз не змогла потрапити до участі в Турнірі, проте склала найкраще есе.

Наприкінці школи-учасники Турніру та студенти ВІЕМ виступили з концертними номерами.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Студен Показати IP 26 Квітня 2013 14:46
Ото вже і інстітут))))))
Лучанка Показати IP 26 Квітня 2013 22:57
Так воно і є! Супер! Молодці!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus