USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Назвали кращі товари Волині-2014

17 Червня 2014 19:00
Сьогодні відбулося підсумкове засідання обласної конкурсної комісії з підбиття підсумків 11-го регіонального конкурсу «Кращі товари та послуги Волині-2014». Конкурс організовують щорічно в рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт,послуг) – «100 кращих товарів України».

Участь в роботі комісії взяли заступник голови облдержадміністрації Микола Собуцький та керівник апарату ОДА Дмитро Дубняк, повідомили у прес-службі ОДА.

Мета конкурсу - об’єднати зусилля задля поліпшення якості, безпечності та конкурентоспроможності вітчизняної продукції як на внутрішньому, так і на зовнішніх ринках, а також сприяти задоволенню потреб і очікувань споживачів.

Волинські виробники щорічно долучаються до участі в Конкурсі. Цього року на участь у регіональному етапі «Кращі товари та послуги Волині» подали 15 найменувань продукції та послуг від 12 волинських виробників.

Найвищі оцінки серед конкурсантів отримали у номінації «Продукція»: група «Продовольчі товари», макаронні вироби «Ріжки» ТМ «Аванті», масло солодковершкове 73% жиру та сир кисломолочний 9 % жиру ПОСП імені Шевченка, хліб пряно-зерновий ТМ «ТЕРЕМНО ХЛІБ»; кондитерські вироби: торти бісквітні, виробник приватне підприємство «Торговий дім «Салют»; ковбасні вироби: ковбаса напівкопчена вищого сорту «Салямі Італія», ковбаса напівкопчена першого сорту «М’ясна по-селянськи», сосиски варені першого сорту «З сиром» ТМ «Дмитрук»; ковбаса запечена першого сорту «Домашня на дровах» ТзОВ «Забіяка», вода мінеральна розведена столова «Йоданка Павлівська» ТзОВ «Йоданка», пиво «Павлівське живе» ТзОВ «Павлівський пивзавод», цукерки «Груша з ядром волоського горіха» в кондитерській глазурі ТМ «Волинські солодощі», вафлі листові та фігурні (напівфабрикат) ПП «Голуб».

У номінації «Роботи та послуги» переможцем визнали екскурсійні послуги, що надає Музей історії сільського господарства Волині – скансен.

Члени комісії відзначили, що вся продукція, товари, роботи, послуги, які визнані переможцями в регіональному етапі Всеукраїнського конкурсу якості «100 кращих товарів України» - «Кращі товари та послуги Волині», є доказом того, що наші підприємства можуть сповна задовольнити потреби найвибагливіших споживачів національного ринку та виходити на міжнародні ринки. Це підтвердили у своїх звітах та анкетах-самооцінки волинські виробники, продукція яких пройшла перевірку на якість та безпечність, отримала високу оцінку кваліфікованих експертів.

Усім керівникам підприємств, продукцію та послуги яких визнали переможцями, рекомендували взяти участь у другому загальнодержавному етапі 11-го ювілейного Всеукраїнського конкурсу – «100 кращих товарів України-2014», що відбудеться у Києві з липня по листопад цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus