USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Визначили переможців конкурсу «Новорічна мрія» у Луцьку

14 Січня 2016 08:00
Визначили переможців конкурсу «Новорічна мрія». Інтернет-голосування тривало до 10 січня. Під час нього користувачі соцмереж визначали найкращий малюнок. Про це йдеться на сторінці Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» у Фейсбуці.

Перемогли учасники, роботи яких отримали найбільше вподобань. Фаворита обирали на кожному із восьми Офісів розвитку кварталу, на які діти приносили творчі роботи. Фіналістів конкурсу «Новорічна мрія» оголосять 15 січня, а кожен учасник отримає заохочувальний приз, який з 18 до 30 січня можна забрати на Офісі розвитку кварталу.

Нагадаємо, всередині грудня Фонд «Новий Луцьк» (який нині змінив назву на «Тільки разом») оголосив конкурс дитячого малюнка «Новорічна мрія». До кінця місяця лучани віком від 4 до 10 років приносили свої малюнки на Офіси розвитку кварталу. Загалом діти створили понад 400 робіт, серед яких іграшки, малюнок на склі , а також роботи у різних художніх техніках від гуаші до олійних фарб. У роботах діти відобразили свої мрії, бажання та фантазії.

Визначили переможців конкурсу «Новорічна мрія»Інтернет-голосування тривало до 10 січня. Під час нього користувачі со...

Опубликовано Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" 13 января 2016 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus