USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Не чув землі під ногами», – 11-річний лучанин про путівку в Буковель

17 Червня 2016 17:32
Юний лучанин, який виграв путівку на двох у Буковель від Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" під час Чемпіонату України з легкої атлетики, не стримує слів радості та захоплення. Сашко Ощепков каже, що подумками вже там, у Буковелі.

Нагадаємо, вчора, 16 червня, у Луцьку розпочався Чемпіонат України з легкої атлетики. Кращі спортсмени, яких визначать під час змагань, поїдуть захищати честь України на Чемпіонаті Європи, а згодом – на літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Окрім насиченої програми спортивних змагань, для глядачів організатори продумали розважальну програму, а відкриття перетворилося на справжнє свято краси та грації.

Разом з тим, протягом усіх чотирьох днів, серед глядачів розігруватимуть цінні призи. Вчора вже декілька волинян стали володарями піврічної підписки на тижневик Волинські Новини, продуктового кошика, сертифіката на 500 гривень на побутову техніку, або ж на 2000 гривень на спортивний інвентар від спонсорів змагань.

Найголовніший приз дня - путівка на 7 днів у Буковель - дісталася 11-річному Сашку. Хлопчик розповідає, що навчається у школі №15 та перейшов у шостий клас. Зі слів хлопчини, у школі найбільше йому до душі уроки з інформатики, фізичної культури, німецької мови. Та зізнається, що дуже полюбляє з друзями ганяти м’яча у дворі. Разом з тим каже, що захоплюється літературою, от і зараз читає «Мідного Короля» Марини та Сергія Дяченків.

Юний лучанин згадує, що запрошення на змагання дав йому родич. Тож хлопчик, довго не вагаючись, з меншим братом Євгеном та другом вирішив піти на «Авангард» з надією виграти приз та аби поспостерігати за видовищними змаганнями.

«Стояв, стояв, дивився…вже й трохи розчарувався. Не сподівався вже щось виграти», - згадує хлопчик мить, коли комп’ютер вибрав саме його номер браслета з-поміж семи тисяч номерів, які роздали під час змагань.

«В останній момент оголосили виграшний номер браслета, дивлюсь – а це мій. Я був такий щасливий, що землі під ногами не відчував», - ділиться дитина, не приховуючи захват.

Хлопчик розповідає, що поїде в Буковель з мамою Вікторією Валерівною. Окрім того, сьогодні хлопчик також сподівається піти на змагання.
Зі слів пані Вікторії, син дуже потішив її своїм виграшем, вона навіть назвала його щасливчиком. Каже, що з роботи у Буковель її відпустили без заперечень, ще й щиро пораділи за перемогу сина. Та розповідає, що менший син за участь у Веселих стартах, які відбулися сьогодні для дітей на «Авангарді», отримав магніт та печиво за те, що кинув м’яч на 2 метри 20 сантиметрів.

Лучанка каже, що намагається відвідувати з дітьми усі змагання на стадіоні. Відтак, з усією сім’єю вони були і міжнародній матчевій зустрічі з легкої атлетики Україна-Білорусь-Туреччина, яка відбувалася у Луцьку 21 квітня.

Пані Вікторія зізнається, що ніколи не бачила вживу стрибки у висоту, біг з бар’єрами, перешкодами тощо. Та вважає, що такі змагання, які відбуваються на «Авангарді», - це унікальна можливість не лише для лучан, а й для волинян, долучитися до спортивного життя країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
тут Показати IP 17 Червня 2016 17:53
малий, удачі тобі!!!
наталя Показати IP 17 Червня 2016 22:13
хлопчику, хай тобі так само щастить по життю! Фонду - подяка за такий подарунок та за чесність у виборі переможців

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus