USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

11-річний лучанин виграв на Чемпіонаті з легкої атлетики путівку в Буковель

16 Червня 2016 22:08
Путівку на двох у Буковель, яка розігрувалась під час Чемпіонату України з легкої атлетики, виграв юний глядач. З ким поїде на відпочинок, 11-річний хлопчик ще не вирішив.

Нагадаємо, сьогодні, 16 червня, у Луцьку стартував Чемпіонат України з легкої атлетики. Кращі з кращих поїдуть захищати честь України на Чемпіонаті Європи, а згодом – на літніх Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро.

Окрім насиченої програми спортивних змагань, для глядачів організатори продумали розважальну програму, а відкриття перетворилося на справжнє свято краси та грації.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТРИ ЗАПИТАННЯ ПРО ЛЕГКОАТЛЕТИЧНЕ ГРАНД-ШОУ НА «АВАНГАРДІ»

А ще серед глядачів розігрувалися цінні призи. Декілька волинян стали володарями піврічної підписки на тижневик «Волинські Новини», продуктового кошика, сертифіката на 500 гривень на побутову техніку, або ж на 2000 гривень на спортивний інвентар від спонсорів змагань.
Та найбільше пощастило 11-річному глядачеві. Маленький Сашко прийшов на Чемпіонат з легкої атлетики у товаристві братика та друга. Сьогодні він став володарем путівки на двох у Буковель від Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом": комп’ютер вибрав саме його номер браслета з-поміж семи тисяч номерів, які роздали під час змагань.
Сам переможець зізнався, що любить спорт, щоправда, не біг, а футбол, у який грає в своєму дворі з друзями. Та, каже, на стадіоні йому дуже сподобалося.
З ким він поїде в Буковель – з татом чи мамою, ще, каже, не вирішив. Завтра батьки Сашка мають підійти до організаторів, аби його дані вписали в сертифікат.
Цінні подарунки розігруватимуться і в наступні дні змагань. Як їх виграти:

1. Прийдіть на стадіон «Авангард» 17-19 червня.

2. На вході у стюардів чи волонтерів отримайте безплатно контрольний браслет, кожен з яких має унікальний порядковий номер.

3. Стежте за подіями на стадіоні, вболівайте за наших легкоатлетів та беріть участь у щоденних розіграшах призів від партнерів змагань.

4. Вибір переможців відбуватиметься за допомогою інтернет-ресурсу випадкових чисел www.random.org.

5. Ви виграєте приз, якщо номер, згенерований на екранах стадіону, відповідає номеру на вашому браслеті. Зауважимо - щодня дійсними будуть нові браслети.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus