USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Не одягайте рожеві окуляри»: розпочався набір в патрульну поліцію

12 Червня 2017 10:33
Відсьогодні розпочався набір до лав патрульної поліції міста Луцька. Прийом заявок на офіційному сайті триватиме 20 днів – до 1 липня 2017 року. Вакантні 109 місць для служби у Луцьку та 72 у Ковелі.

Про це йшлося під час прес-брифінгу на тему нового набору до лав патрульної поліції Луцька.

Очільник патрульних Луцька Олександр Вовченко зазначив, що, в залежності від інтенсивності подачі заявок, їх прийом можливо продовжать на 10 днів.

Разом з тим, Олександр Вовченко попереджає, що служба – нелегка, і це визнають навіть поліцейські із стажем роботи в 15 років. Адже на плечах патрульних і дотримання ПДР, і громадська безпека.

Також начальник УПП застеріг, аби потенційні кандидати розуміли, чи ця робота дійсно їм потрібна.

«Щоб знову не одягали рожеві окуляри, ніби це як в Америці. Робота важка і небезпечна й кожне патрулювання може бути останнім», - зазначив пан Вовченко.

Начальник сектору кадрового забезпечення УПП у Луцьку Роман Морозовський каже, що поліцейським може стати громадянин України, який вільно володіє державною мовою, віком 21 – 35 років, повна загальна середня або вища освіта, з дійсним водійським посвідченням категорії В, або готовність отримати права на водіння авто до початку навчання.

Важливою умовою є відсутність обмежень до служби в поліції, що передбачені законодавством. Зокрема, це недієздатність, судимості, притягнення до адмінвідповідальності за корупцію, відмова від проходження перевірки, наявність окремих захворювань тощо.

Зарплата патрульного становитиме від 8 тисяч гривень, передбачена відпустка, терміном від 30 днів. Обіцяють і можливість кар’єрного росту.

Кожен кандидат має пройти конкурсний відбір: тестування на знання законодавчої бази (знання Конституції, ЗУ «Про національну поліцію» та ЗУ «Про запобігання корупції»), тестування на загальні навички. Згодом - фізіологічне обстеження, перевірка рівня фізичної підготовки, психологічне обстеження. Заключний етап – співбесіда.

Командир батальйону УПП Андрій Раковець каже, що важлива складова – це мотивація особи, аби стати поліцейським. «Люди мають розуміти, куди вони йдуть. Ми чекаємо всіх, з кожним будемо говорити», – каже Андрій Раковець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Патрульні Луцька Показати IP 12 Червня 2017 12:27
Шановна молодь Волині, які бажають вступити до лав патрульної поліції м.Луцька !!! Звертаємось з повагою до вашої гідності та закликаємо - ОДУМАЙТЕСЬ!!! Не витрачайте кращі роки свого життя на цю гнилу структуру, так як реформа давно провалилась. Вам будуть обіцяти золоті гори , а в реальності повертаємось до старої системи . Постійне перебування на роботі, понаднормові неоплачувані робочі зміни , офіційна зарплата 4000 грн та 4000 це премія яку може зняти керівництво без пояснення причин. Повертається стара "палочна" система метою якої є тільки наповнення бюджету за рахунок простих громадян. Хто дійсно хоче в поліцію запрошуємо вас на Залізничну 15 поспілкуватись з патрульними, ми вас запевняємо ваша думка зміниться
З повагою до Патрульні Луцька Показати IP 12 Червня 2017 16:37
А скільки на руки отримуєте, після податків, вирахувань? І чи оподатковується премія?
Патрульні Луцька до З повагою Показати IP 12 Червня 2017 19:45
На руки 8100 ( якщо не знімуть нічого), з них премія десь 4000 якою дуже легко маніпулюють, щось сказав не так, мало постанов написав, висловив свої побажання як покращити роботу які не сподобались , отримуєш 7000.
Колишній коп Показати IP 12 Червня 2017 12:49
Доброго дня усім! Від себе хочу добавити, структура може нормально функціонувати і налагодити роботу також реально, але через те, що керівники без досвіду як військової служби так і освітньої кваліфікації, тому і оранізувати роботу не можуть. Як то кажуть реформа провалилась, згідний - риба гниє з голови. Якщо людина яка очолює патрульну поліцію на місцевому рівні не може звязати 2 слова до купи і висловити свою думку, яка навіть служби ніякої не бачила, особистими здібностями і якостями не виділяється, хіба що ти маєш мазу з Києва, або ти кум Фацевича, тоді твій кар'єрний ріст можливий. Управління патрульної поліції м.Луцьк очолюють дружбани і куми. Слова керівника упп м.Луцьк: я начальник ви (патрульні дибіли) я зроблю усе щоб ви звільнились, а наберу нових патрульних. Елементарно перевірити знання законодавчої бази керівників і що вони знають про роботу патрульного, і все стане ясно хто керує. Патрульні машини ремонтують за свій кошт, машини не обслуговуються, бо хтось бабло мутить, бензин крадуть і списують на патрульних. Керівники використовують службові авто в особистих цілях. Систематично користуються службовим становищем для власної вигоди.
Патрульний який шука Показати IP 12 Червня 2017 17:23
Краще отримувати 6 тис.грн і бути на свята та вихідні вдома з дітьми, і не вислуховувати чому так мало написав постанов сьогодні. Ще хто хоче бути патрульним знайте що є пряма вказівка керівництва знімати премії , а причина завжди знайдеться. Хто йде на співбесіду запитайте Вовченка за які гроші він будує хату в Боратині?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus