USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Не пам'ятає, як опинився в Луцьку»: знайшли киянина, який зник дорогою до Польщі

21 Квітня 2021 11:43
Знайшли киянина Сергія Адінцова, який 16 квітня їхав до Польщі автобусом «Київ – Вільнюс», утім до місця призначення так і не дістався.

16 квітня киянин Сергій Адінцов їхав до Польщі автобусом «Київ – Вільнюс», утім до місця призначення так і не дістався, пише Волинь.

Дружина чоловіка каже, що водій автобуса вночі висадив чоловіка на заправці в Ковелі.

Востаннє з чоловіком спілкувалися 17 квітня. Тоді він сказав, що залишився без документів, що побитий і з розбитою головою. Перехожі, за словами чоловіка, сказали йому, що він перебуває у Волинській області, але він погано розуміє, де він та що з ним відбувається.

З того часу зв’язок з чоловіком обірвався. Родина написала заяву у поліцію в Києві, правоохоронці обіцяли дати запит і на Волинь.

21 квітня дружина Сергія Адінцова повідомила, що чоловіка знайшли. Його життю нічого не загрожує. За її словами, Адінцов пам'ятає, як сів на автобус в Києві, познайомився з пасажирами. Опісля цього чоловік не зміг нічого пригадати. Каже, що опинився в Луцьку на вокзалі, однак як це сталося він не знає.

Квиток на автобус Сергію Адінцову допомогли придбати бездомні.

«Дякую всім, хто публікував і хвилювався», – додала жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
То Показати IP 21 Квітня 2021 12:05
чого людину "водій висадив вночі на заправці в Ковелі"?! стільки днів всюди оголошення про розшук, написана заява в поліцію, а поліція не моггла підняти свої ср..ки і допитати того водія, пасажирів , які їхали, переглянути камери відеоспостереження на заправці? Тобто якби не бомжі на вокзалі,"які допомогли купити квиток" то людина б просто пропала?
до то до То Показати IP 21 Квітня 2021 14:36
А поліція, по вашому ,мала бігти в Польщу за автобусом,щоб допитати водія???Що пишу не наю сам.але ж винна,як завжди поліція. А те що водій,не зрозуміло з яких причин висадив пасажира,то це нормально.
Анонім до до то Показати IP 21 Квітня 2021 16:44
Точно, ще й з вами разом, мали бігти за автобусом в Польщу, як більше робити не знають що і не вміють.
Анонім Показати IP 22 Квітня 2021 11:16
Сів у автобус.... і далі нічого не пам'ятає??? 1000% напився до втрати пам'яті!!!! А винен водій, або поліція!))))
Василь Показати IP 23 Квітня 2021 19:33
А водій якщо нормальний, міг повідомити рідних, що висадив пасажира, а то гроші косять із заробітчан, а відповідальності нуль. Так само поліціянти, ми живемо в столітті ІТ, якби хотіли, то б перезвонили б, навіть в Польщу, що тільки даремно кататися, палити бензин і створювати видимість роботи!? Висновок такий, люди платять податки, а всім службам на їх нас...ти.
Любава Показати IP 25 Квітня 2021 10:37
Колись в мене вкрали айфон і я звернулася до поліції з заЯвою. Афон си відслідкували в іншому місті за 250 км з конкретною адресою і повідомили поліцію, на що нам слідчий повідомив, я ж не поїдуть в інше місто. Як кажуть наче в тому місті, а це обласний центр, немає поліції. Отака робота. На тому і закрили питання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus