USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Немає коштів лише в поганого господаря, - заступник Клімчука

15 Квітня 2013 19:42
На Волині через аномальні погодні умови затримався початок сівби, а посіви ярих культур пошкоджені морозами.

Про це повідомив під час Всеукраїнської відеоселекторної наради міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк.

Нагадуємо, що про початок посівної на Волині сьогодні повідомив під час обласної відеоселекторної наради 15-го квітня начальник департаменту агропромислового розвитку ОДА Юрій Горбенко.

Так, за рахунок несприятливих кліматичних умов західні регіони України відстають з початком посівної у порівнянні з 2012 роком на два тижні, а у Тернопільській, Івано-Франківській та Чернігівській областях розпочати посівні роботи немає можливості взагалі.

Утім, заступник голови Волинської ОДА Віталій Карпюка, розповів, що Волинь готова до сівби цукрового буряка, мовляв, Горохівський, Іваничівський та Гнідавський цукрові заводи уже підтвердили посів цієї культури.

«По цукру на цей рік ринок складеться як ніколи вдало. Я вам це гарантую», - наголосив Віталій Карпюк.

Також під час наради чиновник звернувся до ратнівських керівників фермерських господарств з проханням не скаржитися на нестачу ресурсів.

«Немає коштів лише в поганого господаря. Так може говорити лише недалекоглядне керівництво. Хто хоче – той працює», - зауважив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Агроном Показати IP 15 Квітня 2013 21:38
Ярих зернових ще не посіяли, а їх вже пошкодив мороз. Це жах.
знавець Показати IP 15 Квітня 2013 23:08
Не допускайте цих некомпетентних журналістів до теми с.-г., а то буде як близько 7 років назад, що озимина пішла в трубу, а не в трубку.
Віталька Показати IP 16 Квітня 2013 10:02
Немає грошей на ремонт доріг, зарплати, пенсії і т.д. Правий заступник - ...но, а не хазяї.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus