USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Невгамовна весна у Луцьку: концерт Олега Скрипки і НАОНІ

23 Березня 2019 09:00
Спекотну весну влаштував український музикант Олег Скрипка та оркестр НАОНІ в обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка в Луцьку.

Концерт відбувся 22-го березня.

Фронтмен гурту "Воплі Відоплясова" виконав кращі хіти спільно з національним академічним оркестром народних інструментів та заспівав улюблені українські і світові шедеври.

Розпочав виступ із пісні «Ой у вишневому саду».
Традиційно Олег Скрипка спускався зі сцени в зал, аби співати разом з шанувальниками його творчості.

Та запропонував послухати французьку пісню «Tombe la neige».
Також Олег Скрипка перед виконанням «Щедрика» розповів, що ця українська пісня – світовий хіт, який 100 років тому потрапив у США, а нині звучить і в Голлівуді та перекладений десятками мов.
Концертна програма на чверть складалась із пісень Олега Скрипки, інші – українська музика, яка у серці.

Короткий відеоряд виступу, де музикант розповів, чому пісня «Очі чорні» саме українська, а не російська чи французька, як думають ці народи, як він «українізував» Володимира Висоцького, співав авторські коломийки та «гаряче» танцював на сцені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Активіст Показати IP 24 Березня 2019 10:18
Хуторянщина

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus