USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Невідомий предмет на луцькій автостанції. ПОДРОБИЦІ

19 Червня 2014 08:56
У сумці, яку залишили на території автостанції, експерти-вибухотехніки виявили особисті речі. Правоохоронцям про підозрілу знахідку повідомив директор автостанції.

На місце події миттєво прибули слідчо-оперативні групи міськвідділу та УМВС, експерти-вибухотехніки, керівництво обласного управління міліції та Служби безпеки України, лікарі та рятувальники. Експерти-вибухотехніки взялися оглядати прилеглу територію, - інформують у прес-службі волинської міліції.

«У чергову частину міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що на території автостанції міста виявлено небезпечний предмет, – розповів заступник начальника – начальник міліції громадської безпеки Луцького МВ УМВС України у Волинській області Володимир Солоненко. – Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці насамперед провели евакуацію працівників та пасажирів установи, оточили територію, аби таким чином убезпечити громадян, та провели огляд приміщення. У результаті огляду експерти виявили сумку, у якій не було предметів, які б становили небезпеку життю та здоров’ю громадян».


Подія зареєстрована у журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень луцького міськвідділу міліції. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення власника речей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
пасажир Показати IP 19 Червня 2014 09:17
В такому людному місці мають бути камери спостереження, тим більше тут промишляють цигани і різні крадії, і АС працює допізна.
хех Показати IP 19 Червня 2014 09:52
директора на кол
Хвєдя Показати IP 19 Червня 2014 10:16
Там є камери направлені на платформи відправки автобусів, щоб водії не брали безбілетних пасажирів.
Лол Показати IP 19 Червня 2014 12:44
ахахах =) яка "страшна" сумка
ЮЛЯ Показати IP 20 Червня 2014 18:46
Треба негайно встановлювати решитки у всі підвали, наступним єтапом громадяньського протистояння в Україні за прикладом Чечні - почнуться ТЕРАКТИ можливі і підриви житлових будинків у Західних регіонах України ....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus