USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Незаконні кіоски в Луцьку продали на металобрухт за 100 тисяч гривень

1 Серпня 2017 18:34
Близько 600 тимчасових споруд, які власники незаконно встановили, ліквідували в Луцьку. Частину з них підприємці самі демонтували, а частину муніципали продали з аукціону та пустили на металобрухт.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини начальник департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська розповіла, що торік прийняли 252 рішення виконавчого комітету про демонтаж 868 незаконно встановлених тимчасових споруд, з яких: 165- виконано, 87 - у виконанні.

«Загалом торік департамент муніципальної поліції демонтував 142 об’єкти, власники самостійно демонтували понад 450 споруд. На демонтаж та зберігання незаконно встановлених споруд витратили 699 тисяч гривень. Окрім цього, 199,1 тисячі гривень повернули в бюджет завдяки продажу об’єктів на відкритих торгах та здачі на металобрухт незаконно встановлених об’єктів. За металолом отримали 99,76 тисячі гривень», - повідомила Сиротинська.

ЧИТАТИ ЩЕ: СКАНДАЛ НА ВАРШАВСЬКОМУ РИНКУ ЧЕРЕЗ ДЕМОНТАЖ КІОСКУ ТА ТИСК «ВПЛИВОВИХ»

Та додала, обирали, куди здавати контейнери, між трьома фірмами, які легально приймають металолом. Ставили й умову самовивозу. Відповідно, розповідає Юлія Сиротинська, два бізнесмени відмовилися, а один погодився на прийом з умовою здешевлення вартості на 40 копійок за послуги, адже контейнери самі розбирають, ріжуть та вивозять. Зі слів посадовця, ціна за кілограм металу коливається в залежності від ринкових умов та сягає близько 5 гривень.

Зауважимо, що цього року на демонтаж незаконно встановлених тимчасових споруд планують потратити мільйон гривень. Загалом у 2017 році збираються демонтувати приблизно 500 об’єктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
F4 Показати IP 3 Серпня 2017 11:52
Надзвичайно розумне витрачання грошей. На знесення витрати 1 млн. І поставити в заслугу що заробили 100 тис.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus