USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Незаконним бізнесом депутата Нестерука зайнялася Генпрокуратура та податківці

15 Грудня 2017 09:19
Незаконний бізнес луцького депутата Петра Нестерука з торгівлі алкогольними напоями зацікавив правоохоронців. Завдяки розслідуванню журналіста програми «Секретні матеріали» Тараса Середича були виявлені тіньові схеми діяльності алкокартелю народного обранця, пише Під прицілом.

Петро Нестерук на чолі ТОВ «Полісся-Трейд» незаконно заробляє мільйони на «ліваку». Його підприємство працює у Волинській і Рівненській областях, розповсюджуючи оптом та в роздріб дешеву та необліковану горілку по «другій формі».

Опублікованими у ЗМІ матеріалами, які викривають незаконний бізнес Петра Нестерука, зацікавилися компетентні органи. Попередні матеріали журналістського розслідування Тараса Середича були скеровані до Головного управління ДФС та для контролю за виконанням у Генеральну прокуратуру України.

Читати ще: Як працює алкокартель керівника луцької «Солідарності» Нестерука

ДФС відреагувала на отриману інформацію і надіслала відповідь.

Заступник начальника головного управління – начальник управління організації досудового розслідування Головного слідчого управління фінансових розслідувань, полковник податкової міліції Р. В. Татарінов поручив начальнику слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області, підполковнику податкової міліції Ю. М. Діденку ініціювати призначення проведення перевірки у слідчому управлінні фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області.

Також, в разі встановлення порушень діючого законодавства, він доручив ініціювати призначення проведення службового розслідування, за результатами якого вжити заходи реагування з метою недопущення таких порушень у подальшій службовій діяльності.


Зауважимо, в Україні 40% смертей чоловіків та 22% жінок працездатного віку (від 20 до 64 років) є наслідком вживання алкоголю. Це офіційна статистика, про яку повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я з посиланням на дослідження психічного здоров'я населення проведена експертами Світового банку.

В Україні налічується до 1 мільйона людей, які страждають від алкогольної залежності. І поки сотні українців труяться контрафактною продукцією ЗАТ «Люботинський завод Продтоварі» м. Харків «Пшенична», ТОВ «Концерн «Біг-М» м. Полтава «Club vodka», Петро Нестерук, прикриваючить своїм депутатством, продовжує набивати кишені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ДФС Показати IP 15 Грудня 2017 09:32
Перевірте спочатку Діденка, який кришує ці всі схеми і Єлову, яка тримала Петю-маріонетку.
Діденко Показати IP 15 Грудня 2017 11:11
Так яж і є Юра Єнакієвський. Я тут все кришую
Яхта Показати IP 15 Грудня 2017 12:32
Ні, ти тільки тут кормишся і катаєшся на Світязі!
Нісенітниця Показати IP 15 Грудня 2017 13:29
Тобі ж люди пишуть - смотрящій. Тільки сматрю
Сеня Показати IP 15 Грудня 2017 14:07
Розведіть чувака на бабкі, небільшета нам скажуть все окей.
агент Катерина Показати IP 15 Грудня 2017 16:03
Савчучка Света кришує Континіум, а Діденко алкокортель ПЕтрушки Нестерука. Чисто Солидарно все поділили.
Розенблат до агент Катерина Показати IP 15 Грудня 2017 17:03
А ти бідолашка в прольоті, ой точніше С*СЕШ
П’яний Луцик Показати IP 15 Грудня 2017 17:54
Сосе лапу ведмедик Петро)))) і агент Рома з Нелею

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus