USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Контрафактна горілка луцького депутата: «експертизу» затягують

26 Квітня 2017 18:18
Експертиза щодо походження горілки, яку вилучили на складі фірми «Полісся-Трейд», досі не завершена. Жодних результатів з цього приводу станом на сьогодні, 26 квітня, немає.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила заступник начальника відділу організації роботи територіального органу ДФС у Волинській області Олена Нікотіна.

«Ще немає жодних результатів з цього приводу. Зараз робляться остаточні висновки, але поки що експертиза не завершена», - сказала Олена Нікотіна.

Нагадаємо, 19 квітня журналісти «накрили» склад контрафактного алкоголю луцького депутата, очільника фракції БПП «Солідарність» у Луцькій міській раді Петра Нестерука.

Працівники податкової поліції ГУ ДФС у Волинській області таки вилучили майже 5,4 тис. літрів незаконно виготовленого алкоголю зі складів луцького депутата Петра Нестерука у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 КК, тобто за незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів. Утім, як повідомлялося, сліди від контрафактної горілки луцького депутата від БПП намагаються «замести».

Нагадаємо, у державній службі ДФС України 22 квітня заявили, що в цьому випадку мало місце незаконне виготовлення алкоголю та використання підроблених акцизних марок.

"В рамках проведення операцій "Акциз-2017" та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 204 КК України встановлено, що на складах, які в своїй діяльності використовує одне з підприємств, зберігаються з метою збуту незаконно виготовлені алкогольні напої.

За результатами проведених заходів вилучено майже 5,4 тис. літрів горілки, розлитої у пляшки, обклеєні підробленими марками акцизного податку", - ідеться в повідомленні на офіційному сайті ДФС України.

Усупереч цьому, у волинському відомстві говорять, що висновки робити ще рано, заявляють про призначення експертизи, результати якої невідомо коли оголосять.

Аби дізнатися думку волиняни про те, що насправді криється за вилученням контрафакту, чи відбувається свідоме затягування справи у ДФС Волині, і чи не буде справа в результаті «зам’ята», ІА Волинські Новини ініціювало опитування:

Чим, на вашу думку, закінчиться епопея з вилученим контрафактом Нестерука?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Саня Показати IP 26 Квітня 2017 18:53
Не там ищете. Схема бородатая: водка, бутылка, корок, наклейка все настоящее и качественное. Вот только продукция с завода неучтенная, а акцизная марка опять же настоящая, но уже "воскресшая" после уничтожения как не использованная в связи с не изготовлением продукции. Дальше акцизная марка отпускается в свободное плавание, а такие как Нестер и пожилая фискальная Дама распространяют эту продукцию на Волыни и отвечают за безопасность Ее реализации.
Анонім Показати IP 26 Квітня 2017 22:30
Прожила я дама? Це пані єлова ви мали на увазі? Називайте все своїми іменами
НДЕКЦ Показати IP 26 Квітня 2017 22:38
Не має дурних в службі щоб на себе таке брати
сані Показати IP 26 Квітня 2017 23:15
каждый ,на чистом патриотизме, закрывает глаза на проблему.Ворон от нп,"пожилая дама" от фискалов и т.д,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus