USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Німецькі спеціалісти допоможуть модернізувати котельні Володимира-Волинського

13 Січня 2018 21:06
Дізнатися німецький досвід та залучити німців до термомодернізації котелень Володимира-Волинського, має намір перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук під час робочого візиту до німецького міста Цвікау.

13-го січня на своїй сторінці у Фейсбук, заступник мера оприлюднив відповідний допис, де наголосив, що німецькій стороні надані дані, щоб вони могли практично допомогти енергомодернізації, повідомляє БУГ.

“В рамах робочого візиту до німецького міста Цвікау, з яким підтримуємо давні партнерські стосунки, започаткували співпрацю у сфері теплоенергетики – сформовано робочу групу, яка розробить критерії комплексного енергоаудиту закладів бюджетної сфери та напрацює рекомендації щодо модернізації ряду котелень нашого міста. Німецькій стороні для цього було представлено необхідну інформацію про стан теплопостачання у Володимирі-Волинському. Вражені прогресивними підходами до цієї галузі у Цвікау: котельні, які вдалось відвідати, окрім теплової енергії виробляють і електричний струм.” – написав Матвійчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus