USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Німецькі благодійники розповіли, чому допомагають волинянам

30 Жовтня 2013 12:47
Німецькі благодійники привезли володимир-волинцям 67 тонн гуманітарного вантажу, - повідомили у прес-службі Володимир-Волинської міськради.
Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк зустрівся з керівником благодійної організації «Допомога Україні. Брайтшайд», почесним громадянином Володимира-Волинського Генріхом Беннером та головою благодійного фонду «Матері Божої неустанної помочі» Миколою Гінайлом 28 жовтня.
Під час зустрічі йшлося про використання для потреб міської громади автобусів «Сетра», про можливості придбання і перевезення фрези, про співпрацю на наступний рік.
Крім того, німецькі благодійники привезли 67 тонн гуманітарного вантажу: дитячі речі, матраци, в тому числі ортопедичні. Військові, студенти, члени фонду «Правоохоронець» допомогли все розвантажити.
Пан Беннер розповів, що є інші держави, які потребують допомоги, але, те, що їхній фонд вибрав Україну має своє підґрунтя, адже у 1991 році вони отримали лист з Бродів Львівської області з проханням про допомогу. Це, з його слів, уже 56-ий гуманітарний транш в Україну.
І хоча через законодавчі та бюрократичні перепони вантажі з допомогою довго простоюють, тривалим є процес розмитнення, але керівник благодійного фонду надіється, що ситуація тут зміниться на краще.
Зі слів Миколи Гінайла, триває акція «Окуляри для всіх», під час якої уже 250 володимир-волинців отримали можливість бачити краще світ, в якому вони живуть. «Кому потрібні окуляри, звертайтеся!» - запрошує він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus