USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Новорічна іграшка – зі старої лампочки. Майстер-клас у Луцьку

12 Грудня 2014 15:31
Лучан запрошують на майстер-клас із розпису старих лампочок. Усі іграшки будуть використані для прикрашення ялинки в Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

В рамках акції «Подаруй друге життя старій лампочці!» у Луцьку для всіх охочих відбудеться майстер-клас «Нове життя старої лампочки» із розпису старих лампочок, де буде здійснено чарівне перетворення їх в чудові новорічні іграшки.

Майстер-клас відбудеться в суботу, 13 грудня, о 15:00 в Галереї мистецтв (вулиця Лесі Українки 24/а).

На авторів найкрасивіших лампочок чекають подарунки від організаторів.

Сьогодні у багатьох розвинених країнах світу є дуже популярними екологічні ідеї та ініціативи: сортування сміття, використання альтернативних джерел енергії. Тому розпочавши цю акцію, організатори хочуть долучити лучан до загальносвітових тенденцій. Окрім того, поряд із наявністю природних та історичних ресурсів, готельних комплексів та спеціалізованих туристичних закладів, якість довкілля є однією зі складових привабливості місця, як туристичного напрямку.

Лучанам пропонують почати з чогось невеликого і повторно використати перегорілі лампочки (хоч звичайні лампи не є такими ж шкідливими для навколишнього середовища, як енергоощадні, але вони створюють нову не надто привабливу купу сміття). Тоді куди ж їх подіти? Відповідь проста: принести до нас і дати їм друге життя!

Партнери: СГО "Молодіжна платформа", Центр реабілітації інвалідів з дитинства "Джерело життя", кафе здорової їжі "Оазис", громадська організація "Пятерня", Волинська обласна громадська організація "Твори добро", Волинська організація НСХУ, Книгарня “РУНІКА”.

Контактні телефони: (0332) 72-34-19; (099) 644-77-79.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
месник Показати IP 12 Грудня 2014 17:45
Актуальна зараз тема! Вже на іграшки грошей немаэ!
меснику Показати IP 13 Грудня 2014 11:42
справа не в грошах на іграшки, а в тому, щоб вчитися творити і заощаджувати (гроші зараз потрібні на інші цілі)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus