USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Новорічне патрулювання «Варти порядку»: п'яні дебошири і бійки

1 Січня 2017 23:06
Новорічна ніч для громадського формування «Варта порядку» виявилась доволі насиченою. Доводилось розбороняти бійки, і проводити виховні бесіди, і попереджувати правопорушення, інформують у прес-службі ГФ.

«Сьогодні потрібно бути особливо уважними, адже в новорічну ніч люди підігріті алкоголем непередбачувані», – налаштовує себе на роботу вартівець Артем Бутюгін.

Ближче до опівночі вартівці патрулювали Театральний майдан, де людей особливо багато. Біля «головної ялинки»

помітили групу не зовсім тверезих молодиків, які порушують громадський спокій нецензурно лаячись, та розкидаючи пляшки з під шампанського. Після розмови «герої» стають більш розважливими.

На вулиці було мінус чотири, а біля самого собору під ялинами лежав молодий чоловік, просто на землі. Його привели до тями, допомогли сісти в маршрутку і відправили любителя «хильнути зайвого» додому.

Нагадаємо, посилені патрулі працюватимуть з 7 на 8 та з 13 на 14 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ЛУЧАНИН Показати IP 2 Січня 2017 09:01
фигурка статуэтка АМООБОРОНА ДІЙСНО ПРАЦЮЕ А ТО ДЛЯ ПОКАЗУХИ РАЗ ПОФОТОГРАФУВАЛИСЬ НАРОБИЛИ БАГАТО ЩОСЬ Я НЕ БАЧИВ ЩОБ КОЖНУ НІЧ НА ВИЇЗДИ ЗАСТУПАЛИ ПОКАЗУШНИКИ
До Лучанина Показати IP 2 Січня 2017 09:50
Час такий піарний, у вас на одному ато декілька тисяч розвелось.
Андрій Показати IP 2 Січня 2017 15:43
Аж не віриться, що Федір міг розкидатися пляшками з під шампанського, та щей нецензурно висловлюватись!!! Хоча, на Новий рік, як кажуть робляться дива !))). Якщо пийнути зайвого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus