USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нововолинський ліцей та «Лісову пісню» перевірять

22 Листопада 2016 12:30
Робоча група з питань використання майна спільної власності з числа працівників апарату Волинської обласної ради перевірить звернення громадян щодо проблемних питань у комунальній власності.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією сьогодні, 22 листопада.

Депутати вирішили направити перевірки робочої групи до Нововолинського ліцею-інтернату та санаторію «Лісова пісня». Робоча група була створена у травні цього року розпорядженням голови обласної ради Ігоря Палиці з числа працівників апарату ради – начальників юридичного відділу, відділу управління комунальним майном, управління фінансів та бюджету тощо.

Нагадаємо, в Нововолинському ліцеї-інтернаті – конфлікт між директором та звільненим головним бухгалтером. Зокрема, колишній головний бухгалтер - Наталія Гергель виграла суди, відповідно до рішення яких, її звільнили незаконно. Крім того, вона поновилася на роботі через суд і їй мають виплатити матеріальну шкоду з коштів закладу.

Натомість директор закладу Юрій Лазаренко вважає, що він звільнив бухгалтера законно, бо, з його слів, вона не проконтролювала роботу своїх підлеглих, не проводився облік матеріальних цінностей і ще в її роботі була низка порушень.

Також під час комісії з’ясувалося, що є претензії і до роботи керівника санаторію «Лісова пісня». Тож депутати проголосували за те, щоб робоча комісія обласної ради перевірила ці два заклади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк на стороні Юрі Показати IP 22 Листопада 2016 12:51
Директору Нововолинського ліцею побажаєм терпіння в нечесній грі.
Я Показати IP 22 Листопада 2016 13:04
Ви хоть самі розумієте що пишете..."вона поновилася на роботі через суд і їй мають виплатити матеріальну шкоду з коштів закладу". Яка шкода і за що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus