USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Нову мережу створять на Волині

20 Червня 2013 09:11
Європейський грант для створення «Мережі співпраці неурядових організацій прикордоння» виграла волинська громадська організація «Футурус ХХІ» разом із польськими партнерами.

Про це пише Волинь-Нова.

Так, 19-22 червня в Любліні відбувається установча конференція мережі, до якої увійшло 30 громадських організацій Волині і стільки ж — Люблінського воєводства.

Уже окреслили напрямки роботи — розв’язання соціальних проблем вразливих верств населення, особливо молоді, збереження і популяризація історичних, культурних та природних пам’яток як українського регіону, так і польського.

Серед тих, хто вже підписав угоди про членство у Мережі, організації з досвідом реалізації місцевих проектів, зокрема, «Футурус ХХІ», Волинський прес–клуб, Навчально–методичний центр профспілок, Волинський інститут підтримки та розвитку громадських ініціатив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus