USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Новий керівник Волинської митниці приступив до роботи

7 Жовтня 2016 15:44
Новопризначений керівник Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький приступив до роботи.

Про це повідомили у відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.

Новий виконувач обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький вже розповів про важливість впровадження електронних митних сервісів, адже вони, з його слів, не лише спростять процес обслуговування на митниці, а й дозволять мінімізувати корупційну складову. З його слів, електронне декларування, яким сьогодні в зоні діяльності Волинської митниці ДФС, користуються 548 суб’єктів, а кількість оформлених електронних декларацій становить 92% від загальної кількості по митниці, дозволяє не затримуватися на митниці тривалий час, а процес проходження митних процедур скоротити до декількох хвилин.

Нагадаємо, згідно з наказом ДФС України № 3283 від 29.09.16 виконання обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький виконуватиме з 3 жовтня 2016 року по 1 листопада 2016 року.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, громадськість буда невдоволена попереднім керівником Волинської митниці Олександром Шавлаком, який обіймав цю посаду до 3 жовтня. На Волинській митниці виникла криза через псевдореформи цього керівника-«гастролера», який з Чернігова привіз свою команду, а спеціалістів з Волині попередили про скорочення. Трудовий колектив виступив проти нового виконувача обов’язків з Чернігова й заявив про адміністративний тиск на працівників.

Новий виконувач обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький – уродженець Хмельницької області, працював на різних посадах на Вінниччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
О! Показати IP 7 Жовтня 2016 16:53
Тепер заживем!
Скарп Показати IP 7 Жовтня 2016 18:58
Коли вже на Вінничині закінчаться претенденти на посади? Агов...
до Скарп Показати IP 8 Жовтня 2016 10:25
не скоро! тільки весь Козятин сидить в кабінетах управління ПЗ залізниці.а ще ж залишається ціла Вінниця!..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus