USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Гройсман несе відповідальність за нового керівника Волинської митниці

9 Жовтня 2016 17:12
Виконувач обов'язків начальника Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький – це людина, за яку несе відповідальність Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Про це заявив голова облради, засновник Фонду "Тільки разом", член президії політради партії УКРОП Ігор Палиця під час програми «Протилежний погляд» у прямому ефірі каналу «Нова Волинь» 7 жовтня.

"Я з ним (Володимиром Гройсманом, - ред.) розмовляв перед цим. Він сказав, що знайде фахівця, який ні від кого не залежний і буде нести за нього відповідальність", – зазначив Ігор Палиця.

Нагадаємо, 8 вересня під час сесії облради Ігор Палиця повідомив, що звернувся до Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням призначити очільника Волинської митниці, на що прем’єр зазначив, що за 10 днів призначать «адекватну людину», яка буде звітувати про свою роботу перед облрадою.

"І це відбулось, він призначив людину, якій довіряє. Не Насіров (Голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров, - ред.) його призначав, не митники, а призначив його прем’єр-міністр України", - додав голова облради.

Зі слів Ігоря Палиці, нового керівника митниці призначили за конкурсом. Саме з цим пов'язана певна затримка.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, згідно з наказом ДФС України № 3283 від 29.09.16, Віктор Кривіцький виконуватиме обов’язки начальника Волинської митниці ДФС, яку до того очолював Олександр Шавлак, із 3 жовтня 2016 року по 1 листопада 2016 року.



Ігор Палиця також повідомив, що новий керівник митниці виступить під час сесії обласної ради, де розповість депутатам про свої завдання.

"Як він буде працювати - побачимо. Але пан Шавлак за 5 місяців в обласний бюджет на дороги не дав жодної копійки", – зауважує голова Волиньради.

Ігор Палиця наголосив, що волиняни втратили близько півмільярда гривень, які б могли бути витрачені на будівництво доріг в області. Нагадаємо, Волинь стала однією з областей, де із 2015 року реалізовується державний експеримент, згідно з яким 50% коштів перевиконання планів митних платежів перераховуються на ремонт державних доріг. Зокрема, частину цих коштів використали на ремонт автодороги Луцьк-Львів.

Як повідомляло ІА Волинські Новини, громадськість буда невдоволена попереднім керівником Волинської митниці Олександром Шавлаком, який обіймав цю посаду до 3 жовтня. На Волинській митниці виникла криза через псевдореформи цього керівника-«гастролера», який з Чернігова привіз свою команду, а спеціалістів з Волині попередили про скорочення. Трудовий колектив виступив проти нового виконувача обов’язків з Чернігова й заявив про адміністративний тиск на працівників.

Нагадаємо, новий виконувач обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький – уродженець Хмельницької області, працював на різних посадах на Вінниччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
справедливий Показати IP 9 Жовтня 2016 19:20
А чому гройсман, так палиця, цілий губернатор зверталися до гройсмана про зміну керівника ягодинської митниці. Совали буштин та іншу контробанду - микитюковські рулили, всіх с*к садити треба,а микитюка першого з своїм шоблом.
1312 Показати IP 9 Жовтня 2016 19:41
Якщо включити - субтитры - прикольний переклад !!!
Не хвилюйтесь Гетьма Показати IP 11 Жовтня 2016 13:37
Виконувач обов'язків начальника Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький – це людина, за яку несе відповідальність Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Володимиру Гройсману цей чел буде передавати в чемодані кошти тисячами періодично чи в грн, чи в доларах США чи в Євро ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus