USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Новий садочок у Луцьку відкриють у серпні

27 Липня 2016 20:00
Новий дитячий садочок, який відкриють у Луцьку, розрахований на 4 групи, де навчатимуться 75 дітей.

Про це йшлося під час чергового 11-го засідання сесії Луцької міської ради сьогодні, 27 липня.

Депутати міської ради підтримали рішення «Про створення комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №41 Луцької міської ради Волинської області» та затвердження його Статуту».

У Луцьку виникла необхідність у відкритті дошкільного навчального закладу №41, на 4 вікових групи для охоплення ще понад 75 дітей дошкільною освітою.

Новий садочок облаштували у колишньому приміщенні ДНЗ №21, що знаходиться на вулиці Декабристів, 23. Попередньо там знаходились сторонні організації, проте після реконструкції там облаштували дитячий садок. Відкрити його планують вже у серпні 2016 року.

Начальник відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко подякувала депутатам міської ради та міському голові від батьків та освітян за сприяння у відкритті садочку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
БАТЬКИ СУСІДНЬГО САД Показати IP 18 Серпня 2016 19:29
ШАНОВНА ! ЧИ НЕ ЗДАЄТЬСЯ ВАМ ЩО ВИ ЗАБАГАТО ВМПЕНДРЮЄТЕСЬ БУДЕТЕ БАГАТО БРАТИ ВДАВИТЕСЬ, Оставте іншим дітям, а то інші діти спотикаються по асфальті.На що дивиться міська влада. Прийміть новоспечена запвідувачка до уваги.
батьки Показати IP 18 Серпня 2016 19:35
шановний Гребенюк не здається вам що оті декоративні насадження це вже лишнє, дайте ще іншим. А внески по 600 гривень шановна завідувачка разом з завгоспом занадто. Так можна вдавитися,
батьки Показати IP 19 Серпня 2016 17:32
шанловна, чине здається вам що це показуха. Декоративні дерева які ви висадили це вже лишнє. Кращен поділіться з іншим садком, вам вже достатнгьо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus