USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині - матч пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни

27 Червня 2015 17:00
Футбольний матч пам’яті загиблих Героїв російсько-української війни відбувся у суботу, 27 червня, у селі Зоря Володимир-Волинського району.

У футбольному двобої зійшлися збірна команда Володимир-Волинського району та збірна команда учасників АТО, - повідомляє прес-служба Волинської обласної організації ВО «Свобода».

Саме пам’яті мешканців району, що загинули у неоголошеній війні та зокрема мешканцю села Зоря Віталію Ліщуку і була присвячена гра.



28-річний солдат Віталій Ліщук із села Зоря Володимир-Волинського району належав до тих, хто не ховається за спинами інших.

Всі організаційні моменти, кубок, а також грошові нагороди за сприяння заступника голови Володимир-Волинської районної ради Павла Карпюка та фермерського господарства «Карпо-Агро».

Перед початком гри до присутніх з вітальним словом звернувся Павло Карпюк:

«Честь і хвала тим людям, які віддали життя заради нашої незалежності, заради того, щоб у наших домівках панував мир та злагода. Ми повинні згадувати цих Героїв, які б нині могли займатися своїми справами, але вони все залишили і пішли захищати наші східні кордони від московського окупанта. Віталій Ліщук одним із першим зі своїми побратимами пішов захищати Україну і, на жаль, додому повернувся «вантажем 200». Він хотів жити, кохати і бути коханим, збудувати свою сім’ю, але доля розпорядилася інакше – він віддав своє життя заради нас усіх. Дійсно, його мама, яка сьогодні присутня на грі,

виховала патріота. Ми повинні пам’ятати його подвиг, я переконаний, що сьогодні Віталій духовно з нами».

Два тайма запеклої гри принесли перемогу збірній Володимир-Волинського району. Саме їй і було вручено кубок. Втім, кожна з команд отримала від Павла Карпюка невелику фінансову допомогу, яку, порадившись, команди вирішили передати Зорянській школі на купівлю футбольних м’ячів.

Після гри усі учасники змагань та гості змогли почастуватися рибною юшкою та шурпою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олена Показати IP 27 Червня 2015 20:00
Павло Карпюк у свому репертуарі - як піти послужити то не барське це діло.
Вася з княжого Показати IP 27 Червня 2015 21:10
виправіть помилку в заголовку. Дякую за свято!!! Було чудово
з Зорі Показати IP 27 Червня 2015 21:19
Просто щире дякую за організований футбол і отримані емоції
Волинь Показати IP 28 Червня 2015 00:28
Вантаж 200? Отак сказати при мамі загиблого хлопця? А ті пузаті дядьки по 200 кг не важать? Свято -святом, але ж думати треба!
123 Показати IP 28 Червня 2015 10:26
Чого хлопцi не спитають - Карпюк чого ти косиш вiд служби?Вже дiстав пiар на чужому горi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus