USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Обмін українських військовополонених «5 на 5». ІМЕНА

28 Вересня 2014 14:18
Увечері 27 вересня в селі Сміле, Луганської області, відбувся обмін полоненими між українською стороною та представниками терористів. Цього дня з полону було визволено п’ятеро військовослужбовців Збройних Сил України. Про це повідомляєють Факти.ICTV.

Майора Олександра Бовтиша, старшину Сергія Бєляєва, солдатів Івана Петрика, Івана Цвяха на волі зустрічали їхні військові побратими, а пораненого воїна Василя Лемеша - його мати, повідомляє Військове телебачення України. Василя, який отримав важке поранення в бою, одразу було госпіталізовано до однієї з військово-медичних установ Міноборони України. З рештою військовослужбовців за місцем їхнього проходження служби нині працюють відповідні спеціалісти, які надають хлопцям медично-психологічну допомогу. Скоро всі вони зустрінуться зі своїми рідними та близькими.



Напередодні Центр звільнення полонених ГО "Офіцерський корпус" повідомив про звільнення ще 7 українських військових.

Загалом в ніч на 28 вересня з полону терористів загалом звільнено 12 українських військових.

Сьогодні, 28 вересня, планується наступний обмін полоненими.

Так, обмін полоненими між самопроголошеною "Донецької народною республікою" та українською стороною відбудеться о 16.00. Про це повідомила російським ЗМІ глава комітету з військовополоненим ДНР Дар'я Морозова, - повідомляє УНН.

"Ми домовилися, що обмін відбудеться сьогодні в 4:00", - сказала Д. Морозова.

ЧИТАТИ СПИСОК ЗВІЛЬНЕНИХ З ПОЛОНУ ВОЛИНЯН

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus