USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Камені-Каширському освітян зобов'язали здавати гроші на бронежилети, - мережі

29 Березня 2016 11:49
Вчителів камінь-каширської школи зобов'язують здавати по 10 гривень військовим на бронежилети. Про це написав Богдан Козік у мережі Фейсбук.

«Нещодавно дізнався від нашого педагога-організатора,що я зобов'язаний здати 10 гривень на бронежилети. Коли запитав , для кого ці бронежилети, то мені показали «офіційний» документ - ціле розпорядження начальника Камінь-Каширського відділу освіти і науки Віктора Пася», - йдеться у повідомленні чоловіка.

Як зауважує Козік, в розпорядженні з вихідним номером та датою зазначалось, що до Камінь-Каширського відділу освіти і науки звернулась районна волонтерська організація із проханням допомогти зібрати кошти на бронежилети.

«Тому вчителі нашої школи повинні зібрати ці кошти обов'язково до 1 квітня 2016 року. Ані назви цієї «районної волонтерської організації», ані назви військового підрозділу, ані конкретних прізвищ вояків в цьому розпорядженні зазначено не було. Звичайно, не в 10 гривнях справа. Але знову в мене з'явилось відчуття якогось дежавю, що нас , вчителів, продовжують вважати безмовними і безмозкими. І звітуватись не обов'язково, начальник пропіариться в місцевій газеті, мовляв який він «крутий» благодійник за вчительські гроші», - пише у соцмережі Богдан Козік
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
нхя не смішно Показати IP 29 Березня 2016 11:56
А давайте дітей лікувати за кошти бюджету, а депутатам збирати кошти в скриньки.
вчитель Показати IP 29 Березня 2016 12:25
Ми платимо військовий податок для кого?Ото да вони мільярдери а нас голих деруть як липку
Анонім Показати IP 29 Березня 2016 13:06
Для цього/забезпечення військових ЗСУ/є відповідне міністерство,Президент і Верховна Рада.А також кожного місяця з людей знімаються гроші на військовий податок.
Анонім Показати IP 29 Березня 2016 13:06
Скільки можна?
юра Показати IP 29 Березня 2016 13:09
да ото новина!!!!!! полюхі
Анонім Показати IP 30 Березня 2016 01:26
Навіщо писати дурню та брехню? Уважніше читайте! Ніякого обов'язкового порядку там не було, а було лиш прохання. Благодійність - це справа добровільна. Не хочете, Богдане, здавати - не здавайте і не беріть гріха на душу. Давно пора пропіаритись самому! Може б і Ви пішли в АТО? Ми б і Вам допомогли.
Козіку від АТО Показати IP 30 Березня 2016 09:38
Що ти за таке чм*! Та вдавись ти своїми грошима, Хлопці побратими (звертаюсь до усіх АТОшніків району). Мо, зайдемо в гостті до цього чм*ря та віддіамо йому тих 10 грн
Було Показати IP 4 Квітня 2016 23:11
Сьогодні було "Ха-ха". Здавши ці кошти, в райво сказали шо ще треба 8 грн. до повної суми, бо бачте в нас є певна кількість працівників))). Ну хіба це не вимагання???? Шановний Віктор Іванович.. гоу хоум... або в смітник. Згадується історія з газетою Клімчука, коли її добровільно-примусово впарювали освітянам району... А Вітьок як завжди не в курсі: "Того кого примушували---прийдіть до мене".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus