USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Обрали очільника волинського осередку партії, яку створив «Азов»

14 Жовтня 2016 15:39
У Києві відбувся перший з’їзд політичної партії «Національний Корпус», яку утворили на основі азовсього руху. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, партію очолив нардеп Андрій Білецький.

Волинською обласною партійною організацією керуватиме екс-боєць полку «Азов» Андрій Дяченко (на фото). Про це стало відомо 14 жовтня, - пише ВАР.

Дяченко розповів, що демобілізувався лише 1 вересня, а тому тепер може бути членом партії. «На зборах хлопці одноголосно довірили мені почесне право бути головою осередку. На Волині зараз є 16 людей, які увійшли до складу партійного осередку, та близько сорока прихильників, які поки не увійшли до її лав», ‒ додав політик.

Щодо офісу новоствореної партії на Волині, то поки це питання не вирішене, адже Цивільний корпус продовжуватиме свою діяльність і надалі використовуватиме приміщення. Проте, за словами Дяченка, у разі необхідності його можна буде знайти там.

Щодо планів партії, то її мета – реалізація політичної програми та у перспективі ‒ боротьба за владу. «Це не означає, що ми через два тижні будемо балотуватися чи вимагати виборів. Ми розбудовуватимемо мережу та готуватимемося до місцевих виборів», ‒ зазначив очільник осередку.

На Волині Цивільний Корпус має потужні представництва у Ковелі, Володимирі-Волинському та Нововолинську, є ініціативні групи у Любешівському та Рожищенському районах. Саме на основі активістів Цивільного корпусу, які побажали бачити себе у політичній площині, будуть створювати політичні осередки.

Водночас деякі активісти в подальшому вибрали формат роботи у громадській організації, тож цивільний корпус продовжить діяти.

Заступником Дяченка по партії стане очільник Цивільного корпусу «Азов. Волинь» Олександр Дмитрук.

Під час зʼїзду партії у Києві були присутні 13 делегатів із Волині. Шляхом голосування обрали голову партії та його заступників:першим заступником став Назарій Кравченко, заступником – Микола Кравченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
на Показати IP 14 Жовтня 2016 16:10
партії гроші завжди найдуться
віра Показати IP 14 Жовтня 2016 17:16
Як хочеться вірити цим людям!!!!!!
мозок до віра Показати IP 14 Жовтня 2016 17:36
А ви вірте. Це ж так приємно вірити красивим словам, патріотичним гаслам і т п. Нічого самому думати не треба - навіщо. Правда коли читав агітматеріали від цивільного корпусу "Азов" , пропаганду так-званої націократії, то волосся дибом вставало. Але ви головне вірте, менше думайте, вірили 25 років - вірте і далі.
кореш Показати IP 14 Жовтня 2016 17:38
Білецький зрозумів,що дорога в нардепи в майбутньому закрита.Потрібна своя зграя.за яку знайдуться лохи і проголосують.Авось і набереться п"ять процентів.
Киів до... Показати IP 14 Жовтня 2016 20:19
мозок. та кореш! Дивились сьогодні новини з мітингом та ходою "Азова"?? в військоматах Києва порожньо! а тут стільки тітушок організованих і мабуть проплачених ? і + швидше. всього футбольні фани! ?які безкоштовно на стадіонах не кричать! висновок....
. до Киів до... Показати IP 15 Жовтня 2016 09:47
ти далба*об
Боєць до Київ,мозок. до Киів до... Показати IP 15 Жовтня 2016 09:52
"Азов" воює,ви пи.дите в коментарях.А ви чому не в армії?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus