USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

«Очищення влади»: у Волинській ОДА перевірять чотирьох посадовців

11 Травня 2018 22:57
Чотири посадовці Волинської облдержадміністрації написали заяви про те, що дають дозвіл на їхню перевірку в рамках Закону України «Про очищення влади» і згоду на оприлюднення відомостей про них. Перевірка має встановити, чи не сприяли вони узурпації влади Віктором Януковичем та чи не порушували прав і свобод людини.

На офіційному сайті ОДА вказано, що цього року заяви на дозвіл обробки особистих даних подали: Столяр Петро Дмитрович (ймовірний перший заступник новопризначеного голови ОДА), Паценкіна Інна Анатоліївна (Департамент соціального захисту населення), Матвіюк Володимир Святославович (Управління освіти, науки та молоді), Іщук Ярослав Олегович (Департамент фінансів).

Зауважимо, що згідно з першою статтею закону, перевірку здійснюють для того, аби «очистити» владу від осіб, які своїми рішеннями, діями чи бездіяльністю здійснювали заходи (та/чи сприяли їх здійсненню), спрямовані на узурпацію влади Президентом України Віктором Януковичем; підрив основ національної безпеки і оборони України; протиправне порушення прав і свобод людини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Цікавий Показати IP 12 Травня 2018 08:13
Хто очищати буде?
луцький Показати IP 12 Травня 2018 09:55
Вже наочищували так, що працювати немає кому, а у владу одні пройдохи лізуть і нічого в цій країні зробити не можуть! Всі ж це по собі відчувають, навіщо прикидатись, що це не так?!
Лучанка Показати IP 12 Травня 2018 11:06
Ото дають, якщо я не дозволю, то мене не перевірять? Красота!
1941—45 Показати IP 13 Травня 2018 00:02
Цю казьону ХАТУ з усіма дармоїдами закрити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus