USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Офіцер 14 ОМБ вимагав у матері військовослужбовця хабара у $ 1500

25 Квітня 2017 18:12
Прес-служба оперативного командування «Захід» підтверджує факт затримання військовою прокуратурою Луганського гарнізону спільно із працівниками Служби безпеки України в Луганській області заступника командира роти однієї з механізованих бригад, за вимагання неправомірної вигоди від громадянки України, яка є мамою підлеглого військовослужбовця.

Про це повідомляє прес-служба 14 окремої механізованої бригади у Фейсбуці.

Офіцер вимагав від матері військовослужбовця грошові кошти в сумі 1500 дол. США та 6 тис. грн за те, щоб не повідомляти правоохоронні органи про вчинення її сином правопорушення.

Військовослужбовцю оголошено підозру про вчинення злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

За цим фактом командиром військової частини призначене службове розслідування. На час проведення розслідування цей військовослужбовець усунутий від виконання службових обов’язків.

Командування та особовий склад військової частини обурені цим інцидентом, різко засуджують таке ганебне явище як хабарництво загалом, і в лавах Збройних Сил України зокрема.

Як повідомляє ВолиньPost, затриманий - військовослужбовець 14-ї окремої механізованої бригади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
51 омбр(позор) Показати IP 26 Квітня 2017 13:34
Зараз уже і платять і пільги і атошні чому не можна служити чесно. Той прапорщик який торгував патронами служить далі як ні вчому не бувало.,можете перевірити.шановні журналісти.
Сказки Показати IP 26 Квітня 2017 22:47
Венского леса ,прапорщик який торгував патронами служить далі як ні в чому не бувало і начполігона який торгував лісом і піском тоже служить як ні в чому не бувало.Імітатори хр ві.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus