USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Офіційно представили нового начальника УМВС Волині

10 Квітня 2014 18:34
Повертати довіру до правоохоронців відтепер намагатиметься новий очільник міліції на Волині Петро Шпига.

Новопризначеного начальника Управління МВС України у Волинській області Петра Шпигу представили 10 квітня.

Директор департаменту моніторингу та організаційно-інспекторської роботи МВС України Михайло Вербенський під час представлення зазначив, що відтепер Петро Шпига бере на себе високу відповідальність за стан правопорядку в області. З його слів, область завжди виділялася толерантністю та поміркованістю, криміногенна ситуація та суспільні відносини були стабільними та прогнозованими, тому з приходом нового начальника, за підтримки колективу, громади та органів влади йому вдасться виконати поставлені завдання.

Серед основних проблем, з якими доведеться боротися Петру Шпизі, Михайло Вербенський назвав корупцію, тому міліції доведеться зробити усе від неї залежне, щоб роками сформовані корупційні схеми були розірвані. Також він закликав нового керівника та колектив волинської міліції звернути увагу на проблему наркоманії та робити усе для того, щоб молодь була вилучена із цього «порочного кола, що робить багато лиха». Окрім цього він зазначив, що впродовж першого кварталу цього року збільшилася кількість злочинів із застосуванням зброї, що становить серйозну загрозу на теренах України.



Своє чергою, Петро Шпига подякував громадським організаціям Волині, Міністерству внутрішніх справ, а також керівництву області за підтримку та віру в нього. З його слів, нині волинська міліція має безпрецедентний шанс вперше за роки незалежності показати, що вона може працювати та виконувати завдання суспільства та Міністерства внутрішніх справ. Він наголосив, що правоохоронці повинні повернути довіру громадськості завдяки охороні громадського порядку, спілкуванню з людьми, прозорості та відповідальності в роботі кожного працівника міліції, незалежно від того, яку посаду той займає.



Довідково: Петро Шпига народився у 1973 році у селі Чмикос Любомльського району. У 1995 році закінчив Луцький державний педагогічний інститут, у 1996 - Українську академію внутрішніх справ, в 2001 – Тернопільську академію народного господарства. У 1995 році розпочав службу в правоохоронних органах на посаді старшого психолога відділення бойової та спеціальної підготовки відділу швидкого реагування «Сокіл» управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області. Згодом працював в управлінні по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України у Волинській області, у відділі карного розшуку Луцького МВ УМВС України у Волинській області, у відділі Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області. З червня 2005 року обіймав посаду начальника підрозділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми УМВС України у Волинській області. Одружений, має двох доньок.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
дідо Показати IP 10 Квітня 2014 19:10
Міліцейська мафія залізла під лавку з переляку. Тепер мєнтам прийдеться жити на зарплату.
мвс Показати IP 10 Квітня 2014 19:16
Хто Ваша команда........Якщо лишити старих нічого не зміниться.Кадри вони вирішують.Ви маєте спроможність змінити.Інекше готуйтесь до відставки.Часу немає.Успіхів.....
лпдмуа а простише и Показати IP 10 Квітня 2014 19:16
Командиру беркута сообщалось -что надлежит прислать столько-то танцоров
Ковель Показати IP 10 Квітня 2014 19:24
Успіхів у надважкій справі ! Поверніть довіру людей до МВС !!!
лпдмуа а простише и Показати IP 10 Квітня 2014 19:35
С его послужного списка можна вернуть доверие только к милицейской столовой
Анонім до лпдмуа а простише и Показати IP 10 Квітня 2014 20:14
Ну що за "українська натуронька"!!! Ще тільки людину призначили і вже кидають каміння вслід!!! До чого тут міліцейська харчівня???? Дайте чоловіку попрацювати, а тоді можна робити висновки про його професійність!!! Чи краще взяти людину без послужного списка??? Ви трохи думайте, коли пишете такі дурниці!!!
лпдмуа а простише и Показати IP 10 Квітня 2014 20:29
я вот думаю як так могло статися щоб він став начальником увс-і про що думае особовий склад люди які знають трохи більше ниж дописувачі :-починаючи його плідну роботу психологом ви ще швидкого будете просити щоб повернуся
Анонім до лпдмуа а простише и Показати IP 10 Квітня 2014 21:46
Можливо ви і знаєте, більше чим дописувачі, але я просто не розумію таких негативних міркувань в адресу новопризначеної людини!! Час і люди дадуть правильну оцінку його проф, придатності на даній посаді. Тому щиро бажаю йому успіхів та, щоб всі його хороші слова, переросли у хороші справи.
Дмитро Показати IP 10 Квітня 2014 20:42
Все ж таки Правий Сектор поставив людину, яка буде представляти iх iнтереси...
слідчий відділ Показати IP 10 Квітня 2014 21:31
Вах-вах! Знайомі все обличчя! Хто то з головою ОДА приїхали на представлення, невже сам пан Дупняк? Да йому у тій будівлі і залишитись треба під слідством!:) О то набрав до себе "роботяг" Пустовіт... Це ж оборутки у Луцьктепло крутив, а далі у партію проліз і далі пре...?! Нехай розповість звідки Dodge Nitro має, а то "співають" про люстрацію, чесну владу, а самі кого на роботу у помічники беруть? Яку діляночку загнав, коли у міськраді працював, що авто отримав? Очищення у себе зробіть, а потім комусь вказуйте!!!
Олексій Показати IP 10 Квітня 2014 21:35
вперше за всю історію умвс у волинській області за посаду не заплвтили..... тому всякі старі щурі будуть дописувати лайно. але будьте впевнені- ми Петру допоможемо, і ми - не правий сектор)))
колега Показати IP 10 Квітня 2014 21:50
принциповий, відповідальний, серйозний і наполегливий.... успіху Вам, Петро!
Анонім до колега Показати IP 10 Квітня 2014 23:03
ОЙ! ОЙ... памятаю його з студентських років....Перший гуляка на весь 6-й гуртожиток ВДУ. А потім дружина дітки, а віни завжди гуляв. Хоч би не прогуляв посаду.
Андрій до Анонім Показати IP 11 Квітня 2014 08:46
Таких пару "друзів" як Ви і вороги відпочивають,це по -перше. А по-друге,все тече все міняється.Ви,не мужчина пане Анонім,коли дозволяєте собі,на особу чоловічої статі розповсюджувати такого змісту плітки.
Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 23:05
У нього відсутні принципи! Як в мультфільмі СИИИИИР!!!!!
колега Показати IP 10 Квітня 2014 23:07
ну, трошки гуляка....нічого бувало!!!! Його обирають...........а він не відмовляє! Але це на роботу не впливає. Навпаки ПОЗИТИВ.
колега до псевдоколе до колега Показати IP 11 Квітня 2014 22:04
та ото і не кажіть! симпатичний мужчина,хто ж не стибав у гречку? всі такі сімейні і правильні)) головне, щоб на роботу це не впливало негативно
колега Показати IP 10 Квітня 2014 23:08
навіщо компроментуванти дружину, вона в нього золото!
Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 23:22
Дружина, ні до чого.....Але якби знала, скільки прогулює він бабла,......То б 0-------!, Але видно хватає! А ВИ Дивились його ДЕКЛАРАЦІЮ про доходи......Напевно_ НІЩИЙ!
колега Показати IP 10 Квітня 2014 23:24
Дивився _ він бідний!
Анонім Показати IP 10 Квітня 2014 23:25
А машину ------ любляча теща подарувала!, ЩОБ не кинув двійняток і дружину.ХА-ХА!
лпдмуа а простише и Показати IP 11 Квітня 2014 00:45
брак совісті і честі- це нелічиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus