USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Оголошений в розшук Димінський відвідав тренування «Карпат» в Туреччині

13 Лютого 2018 23:07
Оголошений у національний розшук президент ФК “Карпати” Петро Димінський відвідав тренування команди на зборах у Туреччині.

Димінський на зустрічі із футболістами заявив, що у весняній частині чемпіонату “Карпати” мають порадувати уболівальників красивою грою і результатом і додав, що збирається з ними зустрітися, – повідомляється на офіційному сайті футбольного клубу.

“Влітку, перед стартом сезону, на зустрічі з уболівальниками, я обіцяв, що незабаром зустрінуся з ними і дам відповіді на всі запитання, які їх цікавлять. Я не забув про це і своєї обіцянки дотримаю”, – стверджує він.

Нагадаємо, 15 грудня національна поліція України оголосила у розшук відомого бізнесмена та власника футбольного клубу "Карпати" Петра Димінського. Його підозрюють у причетності до смертельної ДТП. Як відомо, ДТП за участю автомобіля Димінського сталася 18 серпня на трасі М10 Львів-Краковець у селі Ямельня, Яворівського району. В аварії загинула 31-річна Наталія Тріла.

Власник ФК "Карпати" і телеканалу ZIK Петро Димінський був на місці аварії. Відомо, що він часто особисто керує Mercedes S 65 AMG з державними номерами АС0277ВР, який став учасником ДТП. Цей автомобіль завжди супроводжує позашляховик охорони, який їздить слідом.

Охоронець бізнесмена взяв провину на себе, внаслідок чого був спочатку заарештований, а потім відпущений під домашній арешт.

9 грудня мати загиблої внаслідок ДТП Марія Тріла заявила про повне відшкодування збитків, спричинених ДТП, та відсутність матеріальних претензій у зв'язку з аварією.

16 грудня Нацполіція України подала документи щодо Димінського до генерального секретаріату Інтерполу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus