USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оголосили номінантів на обласну премію для науковців Волині

6 Травня 2016 07:00
Науковців-представників СНУ імені Лесі Українки та ЛНТУ хочуть відзначити обласною премією за заслуги у сфері науки.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 5 травня.

Члени комісії розглянули проект рішення про обласну премію за заслуги у сфері науки.

Як повідомив голова комісії Петро Савчук, пропонується відзначити премією у розмірі 4 тисячі гривень кандидата хімічних наук, професора, декана хімічного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Олега Парасюка та доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри банківської справи Луцького національного технічного університету Наталію Вавдіюк. З його слів, ці кандидати є ключовими особистостями у своїх університетах та активно займаються наукою, підтримуючи імідж вишів як в Україні, так і на міжнародній арені. Вказані пропозиції розглядали вчені ради університетів, тож науковці заслуговують на премію напередодні відзначення Дня науки.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Травня 2016 09:35
А як же Оля Фаст?
Анонім Показати IP 6 Травня 2016 10:36
А Пастернак?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus