USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Олег Твердохліб стане почесним громадянином Волині посмертно

4 Вересня 2017 11:55
Внести кандидатуру учасника АТО, очільника Спілки воїнів АТО Волині Олега Твердохліба на присвоєння звання «Почесний громадянин Волині» пропонують депутати Волиньради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму 4 вересня.

Член комісії Олександр Курилюк повідомив, що від депутата облради Григорія Павловича надійшло подання про кандидатуру Олега Твердохліба, якому присвоїти звання пропонують посмертно.

Депатат зауважив, що це доволі відома людина, ветеран АТО. Голова комісії Петро Савчук підтвердив, що покійний боєць АТО боровся за справедливість, підтримував атовців-волинян, завжди допомагав їм. Цю кандидатуру підтримали керівники депутатських фракцій. Отже, члени комісії рекомендували підтримати кандидатуру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Антон Показати IP 4 Вересня 2017 20:09
Є у нас не менше достойні атовці, які дійсно поклали голови у БОЮ. Чому ви їх не рекомендуєте, чому ви їх героїзму не бачите ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus