USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Онлайн-дебати на «ВН»: чи бути компромісу між поляками та волинянами

10 Липня 2013 16:21
Онлайн-дебати на тему Волинської трагедії - сумних подій, які мали місце в нашій історії у 1943-1944 роках, відбудуться на «Волинських новинах» вже у четвер, 11-ого липня.

До участі у дебатах запрошені голова Товариства польської культури на Волині імені Єви Фелінської Валентин Ваколюк та депутат Волинської облради Святослав Боруцький.

Гості висловлять свої ставлення та бачення трагічних подій.

Чи знайдуть запрошені компроміс у питанні великої трагедії двох народів, яка, попри дискусії, накрила чорним крилом таки дві нації, - в ефірі «Волинських новин».

Трансляція відбудеться у четвер, 11-ого липня, о 18:00.

Запрошуємо читачів до активної участі в онлайн-дебатах.

Якщо Ви не впевнені, що будете дивитися чат у прямому ефірі, залишайте свої запитання у коментарях до цієї новини - ми обов'язково поставимо їх гостю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимир Показати IP 11 Липня 2013 03:45
Боруцькому - Ваші політичні попередники з розкольницької ОУН бандерівської, очолюючі допоміжну українську поліцію на Волині до весни 1943 року раптом дружньо зрадили Гітлера, пішовши з його зброєю до лісів в УПА. Гітлерівці набрали на їх місце поляків і вже 23 квітня разом з ними спровокували винищення українського села з безневинними селянами Красного саду. Чи за це бандерівці 11 липня винищили тисячі безневинного польського населення Волині в сьогоднішній день 70 років тому?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus