USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Прості вправи на прокачування англійської онлайн*

28 Червня 2022 11:33
Англійська онлайн для лінивих: як покращити знання. Прості вправи для прокачування іноземної. Як займатися регулярно онлайн вдома – ідеї.

Англійська онлайн: завдання для лінивих


Регулярні заняття, домашні завдання та практика іноземної допомагають швидко просуватися у навчанні. Але якщо на це немає сил чи бажання? Для тих, хто лінується займатися, але хоче ефективно вчити англійську онлайн, є хороші новини – короткі щоденні заняття допоможуть підтримувати поточний рівень, коли зовсім немає сил на навчання.

Раніше ми розповідали, як в експрес-режимі вчити англійську онлайн, сьогодні розглянемо варіанти нескладних вправ, які легко осилити, навіть коли здолала лінь.

Англійська онлайн: прості завдання для прокачування мови



Іноземна міцно вкорінилася в нашому житті, тому студенту курсів англійської онлайн знайти, чим зайняти себе з користю для мови, буде нескладно, наприклад:

Перегляд англомовних роликів. Це можуть бути як навчальні, так і розважальні відео на Youtube та TikTok. З їхньою допомогою можна поповнити словниковий запас і прокачати аудіювання, не встаючи з дивана. А ще це чудовий спосіб залишатися в тренді, стежити за актуальним порядком денним онлайн, весело проводити час із користю для іноземної.

Приготування їжі за англомовними рецептами. Побалуйте себе стравою з британської чи американської кухні за оригінальним рецептом. Тут і чудовий спосіб урізноманітнити своє дозвілля, і спробувати щось нове, і поповнити словниковий запас побутовою лексикою. Текстові рецепти легко знайти в інтернеті чи в соціальних мережах, можна також подивитися англомовний відео майстерклас, запис кулінарного шоу.

Особистий щоденник. Це одночасно відмінна терапія та покращення англійської. Це може бути як друкований варіант, так і всілякі онлайн-щоденники. Прокачуємо письмо, вчимося формулювати свої думки іноземною. Якщо ви досить сміливі, заведіть блог в інтернеті і регулярно публікуйте в ньому пости іноземною мовою.

Читайте новини. Відмінна ідея – навіть вставати з дивану не потрібно. Все, що необхідно, – смартфон. Спорт, політика, шоу-бізнес, наука – підпишіться на новини за вашими інтересами. Так ви зможете залишатися в курсі актуальних новин та зможете поповнити словниковий запас для повсякденного життя.

Спілкуйтеся онлайн. Діалог з носієм мови одночасно перевіряє ваші знання граматики, словниковий запас, аудіювання та розмовну мову. А ще вміння формулювати свої думки англійською та знання актуальних світових новин. Спілкуватися можна в соціальних мережах, в спеціальних додатках і навіть під час онлайн-ігор.

А ще на смартфон можна встановити навчальні додатки, за допомогою яких можна тренувати граматику, вивчати слова, проходити тести, проходити інтерактивні вправи. Як бачите, навіть якщо немає особливого бажання та сил на повноцінне заняття, завжди можна знайти заняття з користю для вивчення іноземної.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus