USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оновлений Будинок культури зустрів ветеранів у Теремно

8 Травня 2014 19:11
У переддень 9 Травня, святкування якого цього року обмежене у зв’язку з подіями в державі, урочистості все ж відбулися в окремих частинах міста. Традиційно вшанувати загиблих під час війни зібралися біля обеліска захисникам Вітчизни у мікрорайоні Теремно.

З привітальним словом до ветеранів, учнів шкіл та всіх присутніх звернулися представники влади, керівники ветеранських організацій, духовенство.

Директор Теремнівського будинку культури Олена Музичук подякувала тим, хто прийшов вклонитися учасникам війни, сивочолим ветеранам, творцям немеркнучої слави і безсмертного подвигу.

«Шановні ветерани, присутні, духовенство. Сьогодні пізно вночі я повернувся з навчально-тренувального центру неподалік Луцька, де проходить бойове злагодження 51-а механізована бригада. Командування бригади просило передати щирі вітання з 69-ою річницею Великої Перемоги і побажати міцного здоров’я та довгих років життя», - привітав присутніх депутат Луцької міської ради по мажоритарному округу №17, член депутатської групи «Новий Луцьк» Тарас Бас.
Присутніх привітали учасники бойових дій, які були свідками страшної війни та школярі ЛНВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №22 – ліцей», Луцької гімназії № 18, Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23.

На свято завітали представники благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк»: заступник голови правління Ірина Констанкевич та виконавчий директор Орест Маховський. Окрім традиційних продуктових наборів ветеранам, благодійники зробили ще один подарунок мікрорайону – ремонт Теремнівського будинку культури, на який витратили понад 100 000 гривень.

«Мені дуже приємно, що в честь великого свята нас не забувають благодійники. Ви всі приходите до мене стільки, скільки я тут живу і працюю. І бачили, що умови у нас не найкращі. На прохання депутата Луцької міської ради Тараса Баса, благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» допоміг з ремонтом. Тепер ми маємо новий дах, фасад, побілені стіни. Благодійники зробили те, що за 50 років тут ніхто не робив», – подякувала директор Теремнівського будинку культури Олена Музичук.
Член депутатської групи Тарас Бас зауважив, що за підтримки фонду наступного року планують замінити опалювальну систему Будинку культури та здійснити внутрішні ремонтні роботи.
Своєю чергою, заступник голови правління Ірина Констанкевич привітала присутніх: «Я вас хочу щиро привітати. У моїх очах ви є героями. Прошу Бога, щоб він дав вам сили на багато днів життя. Хай світяться ваші очі, більше посміхайтеся. Усвідомлення того, що завтра свято, День Перемоги, нас згуртовує. Те, що зробив Ігор Петрович Палиця для Будинку культури – це невеличка частинка його допомоги. Як істині українці, ще до свята Пасхи та Дня Перемоги підготували оселю – Будинок культури».

Концертною програмою порадували сивочолих ветеранів талановиті діти Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №23.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пучанка Показати IP 9 Травня 2014 17:11
Вітати ветеранів треба обов'язково, але як саме це робити - розмова інша. Музичучка задовбала все Теремно своїми совковими постановками і тіпа левітановським голосом. Ще як погода нормальна то нічого, а в жару дітям недобре стає, аж мліють. А дітки дійсно таланти, співають гарно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus