USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Операція «Мігрант» стартувала на Волині

5 Серпня 2017 09:00
З метою запобігання та протидії нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері, притягнення порушників до відповідальності, на Волині стартували загальнодержавні профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», інформує Локачинське відділення поліції.

З 20 по 31 липня тривав підготовчий етап, а впродовж серпня правоохоронці відпрацьовуватимуть усе на практиці.

Етнічна злочинність є одним із чинників, які впливають на її загострення, насамперед у містах та районних центрах. У ході профілактичних заходів співробітники міграційної служби та правоохоронці перевірять місця значного скупчення іноземних громадян, а саме: на продуктових та речових ринках, у навчальних закладах, торгових майданчиках. Не оминуть готелі, залізничні вокзали, автостанції тощо. Усі порушники міграційного законодавства будуть притягнуті до відповідальності, а при необхідності – видворені за межі нашої держави.

Під час операції “Мігрант” більша увага звертатиметься на автомобілі з іноземною реєстрацією та осіб, які ними керують. Посилиться контроль за особами, які здійснюють незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України автотранспортом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus