USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Опублікували відео втечі ізраїльського наркобарона у «Борисполі»

18 Серпня 2019 19:29
Втечу засновника мережі масового поширення канабісу Telegrass Амоса Дов Сільвера з аеропорту «Бориспіль» показали на відео.

Пост розміщено на сторінці «Антикорупційна платформа» в Facebook, пише theБабель.

На записі видно, що інцидент стався під час проходження контролю на авіабезпеку. Сільвер скористався тим, що силовики на мить відволіклися, складаючи речі після перевірки. Він переклав свій ящик на сусідній стіл і втік.

Зникнення чоловіка співробітники СБУ помітили за хвилину.
Нагадаємо, 15 серпня в аеропорту «Бориспіль» зник засновник віртуальної мережі збуту наркотиків Telegrass Амос Дов Сільвер, якого планували екстрадувати до Ізраїлю. Чоловіка супроводжували працівники Служби безпеки України, але він зміг втекти від них.

17 серпня СБУ затримала ізраїльського наркоторговця, а також силовиків, які, ймовірно, йому допомагали. А уже 18 серпня Амоса все ж екстрадували з України до Ізраїлю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
11 Показати IP 18 Серпня 2019 21:24
Ось тобі і служба безпеки))) немічні))
Вах Показати IP 18 Серпня 2019 23:04
Більших імбецилів ще не бачив!!!!!їх хто небуть провіряє перед прийомом на роботу?!!-таке враження,що якби той не втік,то вони би його щеб в дупу копали аби втікав......сором нашому кгб...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus