USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Оркестр 14 ОМБ гастролює на передовій

21 Червня 2017 14:09
Військовослужбовці всіх підрозділів, які знаходяться на передовій, а також ті, хто перебуває в районах відведення, мали змогу насолодитися виступами своїх колег - оркестру 14 окремої механізованої бригади.

Про це повідомляє прес-служба бригади у Фейсбуці.

«Програма виступу, яку складав начальник оркестру – військовий диригент старший лейтенант Ярослав Король, була дуже вдалою: просто на ВОПах звучали запальні українські пісні, марш нашої бригади, гімн України.

Найбільш же видовищним став концерт нашого оркестру на центральній площі Станиці Луганської, де до військових музикантів приєдналися солісти місцевого ансамблю «Слов’янський луг». Разом вони співали українські пісні, а на завершення спільно з глядачами, надзвичайно урочисто, виконали гімн України», - йдеться у дописі.

Голова районної державної адміністрації Станиці Луганської Юрій Золкін подякував військовим музикантам за концерт, а всім воїнам нашої бригади – за мир та спокій, який вони бережуть у багатостраждальному місті, за надійний захист. На знак подяки та шани Юрій Золкін вручив керівнику оркестру Ярославу Королю український прапор з надписом «Станиця Луганська – це Україна», а згодом написав на ньому щирі побажання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Не лукавте Показати IP 21 Червня 2017 15:27
Це далеко далеко не передова (передній край оборони наших військ) . Які всі тепер відкормленні за винятком військового диригента.
Роман до Не лукавте Показати IP 21 Червня 2017 18:53
А ти знаєш де вона, сидячи на дивані? Жаба давить за музик, вони роблять те що вміють. Приїдь в Станицю і будеш сам відкормлюватись.
До Романа Показати IP 21 Червня 2017 21:47
Я своє відїздив у 2014 році , тоді непонятно було де передова, де тил, де котел, .Воду пили з калюж після дощу а їли в основному* красну риби*.з дубовими галетами.А зараз як все стабілізувалось то кількість людей з посвідченнями почала рости в геометричній прогресії. Щоб тягати реактивні снаряди особливих знань і умінь не потрібно спитайте в Славіка Молдавана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus