USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Жінки-воїни 14 ОМБ зустріли свято 8 Березня на передовій. ФОТО

9 Березня 2016 08:54
Свято весни жінки 14-ої окремої механізованої бригади зустріли на східних рубежах України.

Командування та особовий склад 14 окремої механізованої бригади доклали максимум зусиль, аби свято Весни було незабутнім для жінок цієї військової частини. Про це повідомляє прес-служба 14 ОМБр.

"Воістину кажуть, що все пізнається в порівнянні. Коли 8 Березня святкується в рідній домівці, в колі сім’ї, серед друзів – це одне. А коли це свято відзначається за сотні кілометрів від дому, на охопленому війною Донбасі, повірте, це зовсім інше… Бо саме тут відчувається надзвичайна щирість привітань, саме тут квіти, подаровані колегами-військовими, здаються найпрекраснішими на світі", - йдеться у повідомленні прес-офіцера 14 ОМБр лейтенанта Надії Замриги.



На святковому шикуванні жінки-військовослужбовці приймали вітання з нагоди 8 Березня: грамоти, пам’ятні медалі «Чарівна сила України» та квіти від командування військової частини, грамоти - від керівництва оперативно-тактичного угрупування «Маріуполь», а також почесні грамоти - від військово-цивільної адміністрації Донецької області. І навіть похмура погода не стала на заваді чудовому та радісному настрою!

Далі свято продовжилося у місцевому будинку культури, де відбувся концерт. Представники командування військової частини від імені всього особового складу привітали присутніх в залі представниць прекрасної половини зі святом 8 Березня, побажали миру, добра, радості, любові та Божого благословення. Також було вручено грамоти від командування частини за плідну співпрацю з військовою частиною й квіти. В доповнення свята юні артистки отримали торти та багато інших солодких подарунків. У відповідь представники місцевої влади подякували військовослужбовцям 14 окремої механізованої бригади за те, що бережуть спокій та мир на донецькій землі.



А напередодні Міжнародного свята прав жінок та миру начальник клубу 14 окремої механізованої бригади старший лейтенант Яна Капуста була запрошена на урочистості в Головне управління Національної поліції в місто Маріуполь, де їй вручили квіти та цінний подарунок – годинник.



Сонячна й по-весняному тепла погода 8 березня вселяє в наші серця віру й надію, що вже наступне свято Весни ми відзначатимемо в мирній країні, де не лунатимуть вибухи, а буде чути лише радісний дитячий сміх, спів пташок і всі ми будемо впевнено дивитися у своє майбутнє, у майбутнє нашої України!ЧИТАТИ ЩЕ: «ЖІНОК В АРМІЇ НЕМА – ВСІ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ», - ХОРОБРА ВОЛИНЯНКА ВАЛЕНТИНА

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus