USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

ОТГ Волині реалізовуватимуть спільний проект у сфері туризму

21 Листопада 2017 08:00
На базі Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування відбувся семінар під назвою «Зв’язок тематики проектів із стратегіями розвитку громад. Приклади розвиткових проектів».

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування.

На захід прибули представники об’єднаних громад Волині, посадовці Волинської ОДА та Луцької РДА, історики тощо.

Зі слів експерта із регіонального розвитку Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Петра Гоцалюка, під час семінару проектні менеджери із об’єднаних територіальних громад Луцького району Волинської області домовилися про розробку спільного проекту у сфері туризму. Йдеться про розробку туристичних маршрутів історичними місцями, наприклад, стародавніми городищами.

Реалізовуватимуть проект разом Княгининівська та Заборольська об’єднані територіальні громади. Проект покликаний популяризувати туризм в об’єднаних територіальних громадах і допомогти розвитку ОТГ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus