USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

ОВК № 21 «переїжджає» в нове приміщення під наглядом прокурора

13 Жовтня 2014 10:53
Окружна виборча комісія має «переїхати» у нове приміщення будівлі Ковельської райдержадміністрації вже сьогодні. Цей процес має контролювати прокуратура.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 13-го жовтня.

«Минулого тижня я відвідав ОВК № 21, враження дуже негативне. Тому ми прийняли рішення переселити ОВК в інше приміщення. Як мені доповіли, за станом на суботу, 11-го жовтня, то таке рішення в районі прийнято. Сьогодні мій радник виїжджає в Ковель, туди заїду й я. ОВК має бути розміщене в приміщенні РДА. З цього приводу прошу Ковельського міського голову і Голову РДА, щоб вони мене зустріли. Окрім того, прошу, щоб під час цієї зустрічі був присутній і обласний міжрайонний прокурор Ковельщини», - сказав Володимир Гунчик.

Нагадаємо, редакція минулого місяця повідомляла про те, що приміщення для ОВК на Волині виділили з порушенням.

Зауважимо, що місце для роботи ОВК передбачили в будівлі колишнього військкомату, який розташований за адресою - вулиця Грушевського, 12. Як говорив наприкінці минулого місяця керівника апарату ОДА Дмитро Дубняк, там навіть двері не закривалися на замок.

«Немає в приміщенні аварійного освітлення. Санепідемстанція показала, що норми вологості тут перевищені на 17%. У дверях немає замків, тобто вони не зачиняються. Відсутній туалет. А членам ОВК сказали, аби вони їхали а міськраду, щоб проводити наради, якщо тут немає місця», - повідомив Дубняк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus