USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Парубій у Луцьку пояснив, навіщо було потрібне перше перемир’я

12 Жовтня 2014 08:00
Слова про те, що Андрій Парубій не підтримує введення стану так званого перемир’я, активістка автомайдану назвала обманом. Мовляв, перебуваючи на посаді голови Ради національної безпеки України, він переконував, що введення стану перемир’я необхідне відразу з декількох важливих причин.

Про це стало відомо під час зустрічі з екс-головою Ради національної безпеки України Андрієм Парубієм 11 жовтня.
Як зауважила активістка «Автомайдану Києва» Катерина Кувіта, попри те, що екс-посадовець запевняє, що він не підтримував введення стану так званого перемир’я, раніше він був зовсім іншої думки про це:

«Ви пам’ятаєте, ми були у вас, коли пікетували РНБО, під час першого оголошення перемир’я? Тоді ви докладно розповідали про те, навіщо воно потрібне. Мені дуже неприємно, що ви зараз кажете неправду, що ви були проти оголошення першого перемир’я. Ви «малювали» це в кабінеті, у приймальні».


У відповідь Андрій Парубій заявив, що це перемир’я було необхідне виключно для перегрупування сил. А вже на другий день після того, як воно закінчилось, вояки відвоювали Слов’янськ, Краматорськ і чимало інших міст, підконтрольних до того терористам. Парубій наполягає, що це це був тактичний хід, необхідний для ведення війни. Мовляв, у той період він навіть приїжджав у добровольчий батальйон «Айдар», де про це говорив з командуванням.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
місцевий Показати IP 12 Жовтня 2014 09:34
Хто він взагалі такий?! Що він за свої роки зробив для людей, громади?! Він щось побудував, створив робочи місця, важливий для держави і суспільства Закон розробив у ВР, а він там давно за Юлею бігав... То що він і Ко. можуть людям дати?! Хай розкаже скільки йому добра з Межгір'я перевезли!!!:) Скільки людей можна за бид...о рахувати?! Він щось про майбутнє України сказав, як економіку, с/г піднімати?! Йому лише війну давай як і всьому тому зброду у тому "Фронті", назва сама за все говорить, лише народом прикриваються!!!
Света Показати IP 12 Жовтня 2014 09:58
Из него надо вытрясти всю правду о событиях на Майдане, Одессе и начале войны на Донбассе. Там на трибунал в Гааге хватит.
Люди Показати IP 12 Жовтня 2014 10:19
Самооборона геть обнагліла на митниці гроші деруть , бурштин контролюють , люди гроші які дали на АТО В барах пропивають а на майдані і на сході 99% їх небуло !
цей Показати IP 12 Жовтня 2014 11:17
жидяра завжди крутиться там,де крутяться ВЕЛИКІ ГРОШІ.
122 Показати IP 12 Жовтня 2014 12:07
Лапіна люди вже охороняють Мартиняка ! Один з них має кличку 85 або пятий! Брав гроші в людей на Айдар а попав до Мартиняка ! Люди робіть висновкі !
Патріот до 122 Показати IP 12 Жовтня 2014 12:35
брехун і тріпло той патрубій, навіть немає про кого й говорити. а лапін сильно навоюював, що вже в депутати замахнувся. і ні сорому і ні стиду. в шию гнати таких падріотів. справжні герої в землі сирій та в полоні ворога. а ці примазалися, як єрімієв і інші зрадники граються в героїв україни. сволота. на стовбах висітимуть рано чи пізно. Слава УКРАЇНІ!
ХВЕДУР-НЕДУР до Патріот Показати IP 12 Жовтня 2014 13:39
Патрійоте, ти ще одного дупутата, друга Їрімієва пропустив. Віддай гроші. Хай вдавиться. І назви. Будь патрійотою.
ХВЕДУР-НЕДУР до 122 Показати IP 12 Жовтня 2014 13:35
коментар було видалено
Шевченко до 122 Показати IP 12 Жовтня 2014 17:23
Брешеш, бузувіре.
Світлана Показати IP 12 Жовтня 2014 20:16
А екс-комендант Майдану не знайшов часу вклонитися могилам побратимів в Гаразджі ? Чи рахував це непотрібним ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus