USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Педагогів каратимуть за збір коштів на останній дзвоник

28 Березня 2011 16:35
У Чернівецькій області заборонили неофіційні форми святкування закінчення навчальних закладів, збір коштів на урочистості, подарунки школі, педагогічними працівникам.

Як повідомив ЗІК , про це йдеться у листі начальника Головного управління освіти та науки ОДА Михайла Бауера до начальників міських і районних управлінь освіти.

«До Головного управління освіти і науки облдержадміністрації надходять звернення громадян щодо збирання коштів в окремих навчальних закладах на проведення державної підсумкової атестації, організації випускних вечорів, подарунки школам, педагогічним працівникам тощо. Наголошуємо, що така практика кваліфікується Кримінальним кодексом України, як важкий злочин, може мати негативні наслідки для осіб, що проявляють подібні ініціативи», – сказано у листі.

«Забороняються будь-які неофіційні форми відзначення свята закінчення загальноосвітнього навчального закладу, збір коштів на урочистості, подарунки школі, педагогічним працівникам тощо», – зазначено у листі.

Керівників навчальних закладів зобов’язали видати накази про заборону збору будь-яких коштів педагогічними працівниками, а винних у порушенні умов цієї заборони притягувати до дисциплінарної й адміністративної відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus