USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Педагоги Іваничівської спецшколи заперечують збір допомоги

3 Грудня 2016 16:28
Педагогічний колектив Іваничівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату заперечує інформацію про те, що заклад потребує збору речей та подарунків для вихованців.

Про це представники закладу повідомили Інформаційне агентство Волинські Новини листом.

Нагадаємо, 2 грудня ІА Волинські Новини опублікувало інформацію, що небайдужі волиняни нібито розпочали збір речей та подарунків для діток інтернату в селищі Іваничі. Зокрема, написали організатори, є потреба у постільній білизні та одязі.

На це в інтернаті відповіли:

«У нашому закладі усі діти мають родини і не є сиротами або позбавленими батьківської опіки. У школі тільки п’ятеро статусних вихованців. Учні школи не перебувають на повному державному утриманні, проте, отримують якісні послуги з навчання і виховання та повноцінне харчування.

22 листопада 2016 року у нашому закладі відбувся обласний семінар керівників освітніх установ Волинської обласної ради на тему: «Зміцнення навчально-матеріальної бази закладів освіти як основа складової їх якісного функціонування» у ході якого учасниками семінару була відзначена наполеглива робота дирекції школи та педагогічного колективу з питань належного утримання та функціонування закладу.

У школі створені прекрасні умови для комфортного проживання дітей: тепло, затишно та ситно. Особливо присутніх гостей вразив естетичний вигляд класів та спалень, змістовна робота у напрямку національно-патріотичного виховання дітей. Наші вихованці 2 грудня 2016 року успішно виступили у Затурцівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті на щорічному фестивалі художньої самодіяльності «Тепло наших сердець» для вихованців спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів обласного підпорядкування. Діти представили два номери: пісню «Моя земля» та танець «Не здолати Україну!» та були відзначені керівниками фестивалю.

Батьки учнів задоволені умовами, в яких навчаються та виховуються їхні діти. Вони, виходячи із своїх можливостей, забезпечують дітей одягом та взуттям. Дирекція школи також особливу увагу приділяє цим питанням. Так два роки тому закладом було закуплено зимове шкіряне взуття (чобітки та черевики) безпосередньо із Львівської взуттєвої фабрики «Мальви», а тому згідно норм забезпечення даним взуттям термін їх вжитку закінчується у лютому 2017 році.

Також діти мають справжніх благодійників. Тому звертаємося до всіх небайдужих людей, які щиро хочуть привітати наших діток із святом Миколая, безпосередньо прибути до школи і, можливо, навіть, не стільки матеріально, а, найважливіше – духовно обдарувати дітей прекрасним, теплим, щирим і люблячим спілкуванням. Для цього двері нашого закладу широко відкриті для усіх бажаючих.

Вважаємо, що стаття є безпідставною.

Тому, колектив школи висловлює підозру стосовно людей – «благодійників», які засвітилися в інтернеті та ще й хочуть отримати кошти небайдужих громадян на свій особовий рахунок.

Тому, ще раз просимо не перераховувати кошти на їхню особисту картку, а звертатися безпосередньо до закладу.

Повідомляємо також, що у школі-інтернаті є свій благодійний рахунок, який діє відповідно до чинного законодавства України, куди можуть перерахувати кошти усі бажаючі та згодом отримати інформацію, що було придбано. Номер рахунку зможете отримати у понеділок 05.12.2016 року (перший день робочого тижня) за контактним телефоном: (03372) 21435.

Цього ж дня колектив школи з приводу появи вищезгаданої статті звернеться до поліції щодо перевірки та встановлення осіб, згаданих у ній».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Ангеля Показати IP 3 Грудня 2016 16:48
Той семінар в Іваничах показав багато - територія розбита, діти обдерті, наочності ніде нема, в майстернях допотопні станки, дітей мало, вчителів багато( за що їм гроші платять?). Нема доброї господині в закладі - тай все тут! А Нововолинському інтернаті- повна чаша, видно, що кошти направляються за призначенням! З директора треба спитати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Перчинка Показати IP 3 Грудня 2016 16:56
Люда, хватить красти! Воно ж вернеться! Схаменися!Скільки будеш тим затурканим колективом прикриватися?
спостерігач Показати IP 3 Грудня 2016 18:30
Якто не хочуть збору коштів?ще не бачив, щоб хтось від допомоги відмовлявся.Майонци ду же?
fff Показати IP 3 Грудня 2016 22:50
В тому колективі така жостка диктатура, що вони скоро і від зарплати відмовляться.. Хаха
ij Показати IP 4 Грудня 2016 19:50
перший роз бачу таке, щоб в дитячому будинку відмовлялися від допомоги! пані директор схаменіться.!!! небайдужі люди хочуть вам в чомусь допомогти. а ви що виробляєте????
Олена Показати IP 4 Грудня 2016 20:26
Господи, а то що таке робиться?! Допомоги хочуть не директору в дітям! Підняли бучу безпідставно! Тут хочуть дітям радість зробити. А Ви прикриваючи свою ж..... пані директор, створили такой шум, що не здивуюсь якщо до вас скоро перевірка нагряне!
105_м Показати IP 5 Грудня 2016 15:55
Люда вали на пенсію.ТИ В ОБЛОМІ
закрити Показати IP 5 Грудня 2016 17:12
Ту спецшколу тай не буде ніякого клопоту.І на обласний бюджет легше. ЛАЗАРЕНКО НА ПЕНСІЮ
Працівник Показати IP 7 Грудня 2016 15:47
перевірка в школу - а Лазаренко- Штикало з школи! Розгрібайтесь самі з проблемами ая в Луцку відсижуся. Хитренька лисиця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus