USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Пенітенціарії Волині взялися за неповнолітніх

19 Червня 2014 10:29
Неповнолітніх волинян пенітенціарії області намагаються уберегти від спроб повторно стати на незаконний шлях.

Так, працівниками кримінально-виконавчої інспекції Любешівського районного підрозділу КВІ спільно з працівником ГКМСД Любешівського РВ УМВС навідалися за місцем проживання неповнолітніх засуджених, які перебувають на обліку в службах.

У період літніх канікул правоохоронці організували індивідуально-виховні та профілактичні бесіди щодо чіткого дотримання обов’язків, визначених судом, та правильної організації дозвілля неповнолітніх правопорушників.

Таким чином на Волині розпочалася оперативно-профілактична операція «Літо».

Головна мета таких заходів – попередити рецидиви злочинів серед неповнолітніх волинян.

А ще відповідними службами будуть проводитись профілактичні лекції та відео лекторії для підопічних, спрямовані на профілактику бездоглядності, вживання алкогольних, тютюнових виробів та інших негативних явищ у період літнього оздоровчого сезону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus