USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З Волині переселенців відправлятимуть у зону АТО

7 Серпня 2014 13:25
На Волині розглядають питання стосовно мобілізації переселенців, які приїхали у якості «біженців» на захід.

Про це під час телеефіру на каналі «Нова Волинь» повідомив військовий комісар Луцького об’єднаного міського військового комісаріату, підполковник Василь Худик.

З його слів, військовозобов’язані переселенці, зокрема із Донецька і Луганська, де протягом тривалого часу точаться активні бойові дії, часто просять притулку на Волині.

«Таких людей ми беремо на тимчасовий облік, і, якщо стан здоров’я у них задовільний й вони придатні воювати, їх також, швидше за все, будуть мобілізовувати», - підкреслив військовий комісар.

До слова, підполковник погодився із тим, що найбільша кількість мобілізованих - із теренів Західної України.

Нагадаємо, раніше Василь Худик озвучив суму грошового забезпечення, яку отримуватимуть учасники АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
гість Показати IP 7 Серпня 2014 13:35
Ідея правильна. Тільки якщо це не просто балачки. Чого здорові хлопці зі сходу втікають від війни, а за них гинуть інші? Ні, має бути справедливість. Самі заварили кашу, то будь ласка, теж її скуштуйте.
Анонім до гість Показати IP 7 Серпня 2014 13:48
З чоловіками правильно. А з переселенцями - жінками... потрібно співчувати, допомагати - це одне. Але не треба з ними ЗАГРАВАТИ. Вони мають УСВІДОМИТИ свою ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за те, що заварили.
Анонім до Анонім Показати IP 7 Серпня 2014 14:06
Скакали Расєя Расєя, то хай і в расєю їдуть.
Семен Показати IP 7 Серпня 2014 14:07
Неужели бандеровцев в друзья взяли, что так на Запад рванули?
лучанин Показати IP 7 Серпня 2014 14:08
Да - жінок і детей треба прихистити. А чоловіки нехай їдуть на війну, надумали пересидіти в нас, а може ще й квартиру отримати. Ми їм надали захист, а вони нас же називають фашистами і бандерами.
Аня Показати IP 7 Серпня 2014 15:35
А вони нагло цього і вимагають.Бізнесом приїхали на Світязь займатися бугаї здорові, а наші хлопці молоденькі гинуть.А вони нас фашистами і пишуть,що нас потрібно вбивати, вбивати і вбивати.Що ми ніколи їм не були і не будемо їм братами.Це непотрібні люди, і вони нас ніколи не сприймуть-це пристосуванці і ледацюги.Не потрібно їм довіряти,приїхали хай працюють, ніхто задарма нічого не дає,хай це затямлять кацапи
віра до Аня Показати IP 7 Серпня 2014 16:29
100% права!!!
1941-1945 Показати IP 7 Серпня 2014 23:35
за горло этих ССыкунов пускай воюют -дебилы

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus